Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Josefin Dahlberg och Josef Fares har fått sitt andra barn

25 apr, 2022 
AvSaga Pettersson
Josefin Dahlberg och Josef Fares har fått sitt andra barn
Hurra! Josefin Dahlberg och Josef Fares har fått sitt andra barn. Dottern Mio har fått en lillasyster som heter Zoe, och på Instagram berättar Josefin att förlossningen inte alls blev som de tänkt sig.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Josefin Dahlberg och Josef Fares kärlekssagaBrand logo
Josefin Dahlberg och Josef Fares kärlekssaga

Josefin Dahlberg och Josef Fares är sedan i oktober 2020 föräldrar till dottern Mio, och nu har Mio blivit storasyster åt en liten lillasyster som kom till världen för ett par dagar sedan.

Josefin Dahlberg och Josef Fares har blivit föräldrar till Zoe

På Instagram berättar den nyblivna tvåbarnsmamman Josefin Dahlberg om sin andra dotters ankomst till världen:

”Zoe. 13/4 kl 13.13 kom hon och förgyllde vår familj. Så kär, tacksam och lycklig”, skriver Josefin Dahlberg och delar den första bilden av Zoe på Instagram.

I sin Instagram story berättar hon vidare om tiden efter att andra dottern fötts.

”Mysigt att vara tillbaka efter två veckors paus från Instagram. Välbehövligt att få landa i lugn och ro med Zoe, med vår nya familj, i alla känslor”, skriver hon och säger i en video:

Annons

– Förlossningen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Och det är väl precis så det är med förlossningar, det är det sista man kan planera, säger hon och skickar med att hela familjen mår bra.

Redan månader innan Zoe kom till världen avslöjade Josefin Dahlberg att dottern skulle få just namnet Zoe.

Då träffades Josefin Dahlberg och Josef Fares

Det var i maj 2020 som Josefin Dahlberg och Josef Fares först berättade för världen att de var ett par, och två veckor senare fick vi veta att de väntade sitt första gemensamma barn.

Innan de blev ett par träffades de först fyra år tidigare, och hade en otrolig sommar ihop. Men började därefter fortsätta dejta andra på grund av att tajmingen kändes fel mellan dem, de ville då inte samma sak i livet.

Men fyra år senare insåg Josefin Dahlberg att Josef Fares prickade av alla punkter på listan över vad hennes drömpartner ska uppfylla. Och här står kärleksparet idag med sin familj om fyra, som föräldrar till döttrarna Zoe och Mio.

Foto: Instagram

Annons