John Travoltas dotter Ella Travolta visar upp stora hårförvandlingen

John Travolta och dottern Ella Travolta när hon var liten!

Nu visar John Travolta och framlidna Kelly Prestons dotter Ella upp nya frillan – samma stil som hon rockade som liten tjej!
12 april, 2021
1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Nyligen firade Ella Bleu Travolta sin 21:a födelsedag, och nu väljer hon att fira in den nya åldern med en ny frisyr. Ella Travolta som onekligen går i sin pappa John Travolta och sin framlidna mamma Kelly Prestons fotsteg då hon också är skådis, visade upp förvandlingen på sina sociala medier-kanaler.

Ella Travolta rockar lugg igen – efter typ 10 år

Under helgen visade Ella Travolta upp ett par bilder som inte bara visar hennes nya söta frisyr, utan även bilder från när hon rockade samma hårstil som 9-åring.

”Jag har inte haft lugg sedan det att jag var nio år gammal... Så nu kör vi igen! I alla fall för ett litet tag!”, skrev hon intill bilderna från både nu och då.

Ella Travolta firade sin 21-årsdag

Förra helgen firade Ella Travolta sin 21-årsdag med pompa och ståt tillsammans med nära och kära och såklart med sin pappa John Travolta.

”Grattis på födelsedagen till den vackraste, snällaste människan och artisten som jag känner”, hyllade Grease-skådisen på Instagram och fortsatte: ”Din pappa älskar dig!”

John Travolta och dottern Ellas fina relation

Ella Travolta är ett av tre barn som John Travolta fick med framlidne hustrun Kelly Preston. Sonen Jett dog endast 16 år gammal 2009, och Kelly gick bort i bröstcancer i juli 2020, hon blev 57 år gammal. Och bandet mellan pappa John och Ella Travolta är starkt, i en intervju med People 2019 hyllade John sin dotter.

– Hon är så vacker, tycker ni inte? Hon är helt otroligt, inte alls så som man tror att en tonåring ska bete sig... Hon är lite annorlunda, så älskvärd och underbar. Hon är väluppfostrad och lite old school. Hon påminner mig om en äldre graciös filmstjärna, som från en annan era. Jag är otroligt stolt över henne, stoltserade pappa John.

Spana in Ella Travoltas nya frisyr här!

Foto: TT/Instagram

Missa inte

John Travolta säljer 20-rummare – flyttar med barnen efter fruns dödsfall

Se in i det färgglada hemmet!

Se John Travolta dansa loss med 20-åriga dottern Ella

Grease Lightning!

Loreens okända karriär efter Idol – klippte reality-tv

Försvann från rampljuset i sex år.