Joe byter namn till Will i You säsong 2

I You säsong två byter Joe namn till Will

Den 26:e december är det premiär för säsong 2 av You, och nu har en första trailer till serien äntligen släppts. Se den här!
09 december, 2019

För drygt ett år sedan hade You premiär på Netflix. Den amerikanska serien blev snabbt en succé, och det som fick många att sitta som trollbundna framför tv:n var berättelsens obehagliga, men också spännande, huvudkaraktär – Joe.

Joe spelas av Penn Badgley, bland annat känd som Dan i Gossip girl. När han träffar college-studenten Beck blir han mer eller mindre besatt av hennes person, något som gör att han tar till extrema åtgärder för att bli en del av hennes liv.

I det sista avsnittet av seriens första säsong kommer det fram att Beck är död. Men om detta stämmer är inte helt klart. Under hela säsongen trodde nämligen de flesta att även Joes exflickvän Candace också var död, men så dök hon plötsligt upp i slutet. Kan samma sak ha hänt med Beck?

Den 26:e december får vi veta – då har nämligen säsong 2 av serien äntligen premiär.

Joe har bytt namn till Will i nya You

I samband med att Netflix avslöjade premiärdatumet för säsong 2 av You delade de även med sig av en beskrivning av serien, och där framgår det bland annat att Joe flyttar från New York till Los Angeles – och blir kär på nytt:

”När vi senast såg Joe (Penn Badgley) var hans hjärta brustet och när hans exflickvän Candace (Ambyr Childers) plötsligt återvände kom hans förflutna ikapp honom. I säsong 2 försöker Joe fly från Candace, som är fast besluten att lära honom en läxa. Han lämnar New York och beger sig till Los Angeles”, skriver Netflix och fortsätter:

”Det sista som Joe förväntar sig är att träffa en ny underbar kvinna, men han lyckas bli förälskad igen – denna gång i en kvinna som heter Love (Victoria Pedretti). Kommer tidigare historier att upprepas? Eller kommer det att vara på riktigt den här gången?”.

Nu har det även kommit en trailer till serien – och i den kommer det fram att Joe i samband med flytten även byter namn till Will. Varför vet vi inte, men antagligen för att sopa undan alla tänkbara spår från det som en gång varit. Se trailern här:

Foto: Netflix

Läs mer: 

Allt vi vet om ”You” säsong 2 – handling, premiärdatum, trailers

Alla nya serier och filmer på Netflix i december 2019

Alla nya julfilmer och serier som släpps på Netflix 2019