Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

J.Los ex Marc Anthony har förlovat sig – med Miss Universe-deltagare

14 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Jennifer Lopez och Marc Anthony
Marc Anthony är inte bara pappa till Jennifer Lopez barn, han är också nyförlovad.
Hans blivande fru är 23-åriga modellen Nadia Ferreira.
Annons
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom årenBrand logo
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren

För tre månader sedan berättade sångaren, skådespelaren och Jennifer Lopez exmake Marc Anthony, 53, och den tidigare Miss Universe-deltagaren Nadia Ferreira, 23, att de är ett par.

Och nu har de alltså förlovat sig!

Födelsedagsfesten blev förlovningsfest

Det var strax efter den paraguayanska modellens 23-årsdag som hon visade upp sin diamantprydda vigselring på Instagram story och förkunnade att födelsedagsfesten gått över till en förlovningsfest.

Det hela skedde på en restaurang i Miami, Florida, och källor till People berättar om partyt på The Sexy Fish.

Annons

– De åt rikligt med sushi, ostron och kaviar och verkade vara på ett extremt firarhumör. De kramades och kysstes natten igenom vid ett stort bord med en massa vänner, säger uppgiftslämnaren och fortsätter:

– Men den stora överraskningen kom vid middagens slut, när Nadia som bar en tight vit klänning, delade en bild på Instagram där hon visade upp en fantastisk diamantring med bildtexten ”Förlovningsfeeest” och en ringemoji.

Nadia Ferreira vann Miss Universe Paraguay, och kom tvåa i den internationella tävlingen.
Nadia Ferreira vann Miss Universe Paraguay, och kom tvåa i den internationella tävlingen.

Marc Anthonys kvinnor genom åren

Marc Anthony har varit gift tre gånger tidigare. Den första gången som han gifte sig var 2000, med en annan Miss Universe-deltagare, Dayanara Torres. De fick två barn ihop innan de skilde sig 2004. Det senaste äktenskapet var med modellen Shannon Di Lima. De gifte sig 2014 och höll ihop i två år innan de lämnade in ansöka om skilsmässa.

Annons

Mellan de modellerna var han gift med Jennifer Lopez. De gifte sig 2004 och fick tvillingarna Max och Emme tillsammans innan de 2011 lät meddela att de bestämt sig för att skiljas. Skilsmässan gick igenom 2014, och de har fortfarande en fin relation med varandra.

Jennifer Lopez har ju också förlovat sig nyligen, med sin nygamla kärleken Ben Affleck.

Ryktet om att Marc Anthony och Nadia Ferreira börjat dejta kom tidigare i år när paret syntes tillsammans i Mexico city. De bekräftade senare det hela på Instagram, när de delade en bild från ett flygplan med tillsammans.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons