Jill Johnson tolkar Himlen är oskyldigt blå – och inte ett öga är torrt

10 dec, 2016 
AvLisa Arnell
AvLisa Arnell
Jill Johnson valde klassikern Himlen är oskyldigt blå när Ted Gärdestad skulle tolkas under kvällens program – och det blir (givetvis) en vacker och fin version.
Annons

Kvällens Gärdestad-tema rörde många till tårar. Kenneth Gärdestad själv sjöng med i alla låttexter och när Jill Johnson sjöng om himlen som är oskyldigt blå torkar han sig i ögonvrån – och vi likaså.

– Förlåt att det kommer tårar, säger Kenneth efteråt och förklarar att låttexten handlar om honom och Ted och den situation som de levde med.

– Livet tog en negativ vändning och Ted började att inte må så bra, berättar han. Det var inte lätt att leva med Teds ångest, som drabbade hela familjen.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– Men du gjorde den här på ett underbart, härligt, begåvat, tröstrikt sätt, avslutar han.

Hör Jills vackra version här.

Annons
Innehåller annonslänkar