Jessica Biels första ord om andra sonen – 1 år efter hemliga graviditeten

Jessica Biels första ord om andra sonen och hemliga graviditeten

Jessica Biel och Justin Timberlake blev föräldrar åt sitt andra barn för snart ett år sedan. Hela graviditeten och babyns ankomst var något som paret höll hemligt för allmänheten, och först nu pratar Jessica om familjens nyaste tillskott.
15 juni, 2021
5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
1:08

Efter reklamen: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

(1:08)

Slå på ljud

Förra året välkomnade Jessica Biel och Justin Timberlake ett nytt litet liv till sin familj. Under sommaren ryktades det om att Justin Timberlake och Jessica Biel blivit föräldrar för andra gången, men ingen av dem bekräftade nyheten själva. Och graviditeten hade paret heller inte pratat om. Men i september 2020 bekräftade vännen tillika artisten Brian McKnight att paret fått ännu ett barn!

Idag är Jessica Biel och Justin Timberlake föräldrar åt två, sexåriga sonen Silas, och Phineas som snart fyller 1.

Därför hölls graviditeten hemlig

När Jessica Biel nu gästar Dax Shepherds podcast Armchair Expert berättar hon för första gången om det nya lilla livet i familjen.

– Jag tillbringar mycket tid hemma på Zoom i min lägenhet. Hänger med min bebis, byter blöjor, tar naps, säger Jessica och fortsätter:

– Jag fick en hemlig covid-baby. Det var inte meningen att det skulle vara en hemlighet. Det var bara så att covid hände, och då åkte jag till Montana med min familj och stannade där.

Berättar om oron inför förlossningen

Innan förlossningen var Jessica Biel orolig för att hennes make inte skulle få vara med på plats på sjukhuset, på grund av den rådande pandemin.

– Restriktionerna på sjukhusen hade precis ändrats och det var ett tag där ingen fick följa med som sällskap, och det gjorde mig så nervös. Men ja, han fick vara med tillslut. Jag tror att om jag skulle behöva vara där ensam, så hade det varit fruktansvärt. Jag skulle ha varit väldigt rädd, berättar hon.

Så, hur är då livet med två barn istället för ett? Jo, en klar omställning, förklarar hon.

– Någon sa till mig att ’ha två barn är som att ha tusen’. Och det är exakt så det känns. Att balansera allt är väldigt annorlunda och supersvårt. Men det är fantastiskt, så intressant och så kul, säger hon och fortsätter:

– Konversationerna jag har nu med min sexåriga son är coola. Han är en riktig person som säger de roligaste sakerna. Det är så intressant att få se den delen hända, och den lilla är bara så jäkla söt.

Jessica Biel om barnens framtid

I podcasten resonerar hon även kring hur hon ser på att barnen skulle följa sina föräldrars fotspår, in i underhållningsbranschen.

– När jag tittar på barnen så tänker jag att 'Oh, shit, de kommer säkert vara musikaliska. Vad ska vi göra?' Liksom, inte låta de spela piano eller inte låta dem ta sånglektioner, om det är deras passion?, säger Jessica Biel och tillägger att hon gärna hade sett att barnen ville ägna sig åt något annat i framtiden:

– Men jag hade mycket hellre sett att de blev ingenjörer eller något sådant.

Foto: TT