Jessica Alba visar upp döttrarna Honor och Haven – ovanliga familjebilden

jessica-alba-barn-

När hon blev mamma lade Jessica Alba skådespelarkarriären på hyllan.
Nu har döttrarna Honor och Haven blivit stora tjejer, och mamma Alba visar upp en ovanlig bild på familjen!
05 april, 2022
0:54

Efter reklamen: 5 saker om Jessica Alba du kanske inte kände till

(0:54)

Slå på ljud

Skådespelaren Jessica Albas, 40, döttrar har blivit stora tjejer! Nyligen valde Fantastic Four-stjärnan att för ovanlighetens skull visa upp en bild på henne själv tillsammans med de två äldsta döttrarna Honor, 13, och Haven, 10.

”Idag och alla andra dagar firar vi internationella kvinnodagen”, börjar Jessica Alba sitt inlägg på sina sociala medier.

”Som mamma till två döttrar kämpar jag dagligen med att lämna den här världen i ett bättre skick än när jag kom till den. Inte bara för mina döttrar – utan för alla personer i världen, och för nästa generation av tjejer som komma skall. Precis som alla mödrar, vill jag krossa normer så mina barn kan ha en chans att följa sina drömmar oavsett kön. Könsroller är en riktig grej och ett systematiskt fel. För att förändring ska ske, måste vi alla enas och ta målinriktade steg mot kvinnors rättigheter. På global nivå är detta en monumentalt problem och det finns så mycket kvar att göra.”, avslutade hon inlägget samtidigt som hon visade upp sin bild med döttrarna.

Med döttrarna Honor och Haven.

Instagram/Jessica Alba

En hel drös med följare slår fast att Jessica Albas döttrar är två små minikopior av henne själv. ”Jesus, du ser ut som dina döttrars lite äldre tvilling”, skriver en av många följare. Och minst lika många hurrar för Jessica Albas vassa bildtext.

Utöver att mor och döttrar bevisligen har samma gener, verkar den äldsta dottern luta åt att gå i mammas fotspår. Honor tycker nämligen om att skådespela i musikaler och tar därför sånglektioner, har Jessica Alba tidigare berättat.

Därför försvann Jessica Alba från rampljuset

Jessica Alba och filmproducenten Cash Warren träffades på inspelningen av Fantastic Four år 2005, tre år senare knöt de hymens band under romantiska former. Och strax efter det kom barnen Honor, 13, Haven, 10, och lille sonen Hayes, 4, i tät följd. Strax efter det valde skådisen att ta ett kliv bort från rampluset.

jessica alba och maken cash warren

Jessica Alba och Cash Warren har varit ett par i över 15 års tid. Här på årets Oscarsgala.

När Jessica Alba blev mamma till äldsta dottern Honor fick hon sig en tankeställare kring vad som känns viktigt i livet. Att jaga roller och vinna priser var inte längre lika intressant, berättar hon.

– Jag fick en tankeställare, att jag vill leva och må bra och tillbringa så mycket tid som möjligt med detta nya lilla liv som jag satt på jorden.

Med roller i Dark Angel, Fantastic Four, Sin City och Honey var Jessica Alba en av det tidiga 2000-talets hetaste filmstjärnor. På senare år har hon synts i tv-serien L.A.’s finest och filmen Killers Anonymous. Men de riktigt stora rollerna har då spelats av andra Hollywoodstjärnor.

Efter det att hon fått sina barn började hon känna en stark motivation i sitt mödraskap snarare än sitt yrke.

– Jag insåg att jag inte kunde gå tillbaka till hur jag levde förut för att känna mig äkta. Det gick bara inte. Jag brydde mig inte om det på samma vis längre. Detta var någonting större.

Förra våren såg man Jessica Alba och äldsta dottern ute på stan! Och visst anar man en längdskillnad, där dotra nu vuxit om sin mamma?

Foto: TT/Instagram