Jennifer Lopez relation till Jennifer Garner – efter kärleken med Ben

Jennifer Garners relation till Jennifer Lopez som nu är tillsammans med Ben Affleck - IGEN!

Jennifer Garner och Ben Affleck separerade 2018, och har idag en fin relation. Men vad känner ex-hustrun Garner inför Afflecks nygamla flamma Jennifer Lopez? ELLE reder ut!
25 augusti, 2021
Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu
1:21

Efter reklamen: Jennifer Lopez cut-out klänningar då och nu

(1:21)

Slå på ljud

Nu när Ben Affleck, 49, och Jennifer Lopez, 52, står i akt att köpa vigselringar, efter det att de utan tvekan valde att plocka upp sin kärleksrelation efter nästan två decennium – kan man ju fråga sig vad 2021 års mest hajpade kändispars ex står i frågan.

Bennifers lovestory har nu många fått chansen att följa under denna pandemisommar nummer två. Och som redan nämnt verkar de nu gå i bröllopstankar, då de kikade på ringar på Tiffany & Co härom dagen.

– Jennifer och Ben är tokkära, och nu vill de verkligen inte sumpa relationen igen, förklarar en källa till sajten Us Weekly och poängterade att Affleck nu gör allt för att inte förlora Lopez igen.

”Det verkar inte finnas någon illvilja alls”

Vidare kan man ju undra vad både Ben Afflecks och Jennifer Lopez ex-makar tycker om den hastiga återföreningen mellan Hollywoods just nu hetaste par. Enligt Entertainment Tonight, som fått insyn via en källa nära alla inblandade, så ska varken Ben Afflecks ex-fru Jennifer Garner, 49, eller J.Los ex-man Marc Anthony, 52, ha något emot relationen.

– Både Garner och Anthony stöttar sina ex, det verkar inte finnas någon illvilja alls. Och de vill bara det bästa för alla, säger källan.

Här står Jennifer Lopez och Jennifer Garner idag

Samtidigt florerar uppgifter som berör Jennifer Lopez och Jennifer Garners relation idag, där en källa nu menar att Garner gett hundra procent grönt ljus till Lopez vad gäller relationen med Ben Affleck. Och deras relation verkar minst sagt strålande!

J. Lo har Jennifer Garners godkännande, säger uppgiftslämnaren till Us Weekly samtidigt som hen gör klart att J.Lo verkligen tycker att Garner är en underbar person och mamma.

Stora bonus(kändis)familjen: Affleck, Lopez, Garner, Anthony

Ben Affleck blev singel i januari när han och Ana de Armas avslutade sin relation, och Jennifer Lopez blev singel i april när hon och Alex Rodriguez bröt sin förlovning efter fyra år ihop. Och i början av maj började Ben Affleck och Jennifer Lopez ses igen, 17 år efter uppbrottet och det planerade bröllopet. ”De tar vid där de slutade upp”, lät det då.

– Det enda som spelar roll för Garner är att Ben kan vara en närvarande och bra pappa. Senaste tiden har det rullat på så bra vad gäller deras liv med delad vårdnad över barnen.

Affleck och Garner ute på tur i LA nu under våren, ex-paret ses ofta och har en fin relation idag!

Ben Affleck har barnen Violet, Seraphina och Samuel, tillsammans med Jennifer Garner. Och Jennifer Lopez är stolt mamma till sina 13-åriga tvillingar Emme och Maximilian som hon har tillsammans med Marc Anthony.

Jennifer Lopez om Ben Affleck: Äkta kärlek

Jennifer Lopez och Ben Affleck var ett par mellan 2002 och 2004. De förlovade sig och hade planerat för ett bröllop som ställdes in bara två dagar innan det skulle äga rum.

”På grund av den överdrivna medieuppståndelsen”, förklarades det i ett uttalande då.

Jennifer Lopez uttalade sig flera år senare om den brutna förlovningen, och sa att det varit mycket press på relationen eftersom den blivit så offentlig.

– Jag tror att i en annan tid med en annan tajming, vem vet hur det skulle kunna ha gått för oss, för det var definitivt en äkta kärlek mellan oss, berättade hon i en intervju 2016.

I slutet på juli bekräftade paret sin relation samtidigt som de publicerade denna pussbild på Instagram!

Foto: TT/Instagram