Jennifer Lopez och Ben Affleck tillbaka på röda mattan – se bilderna

Ben Affleck och Jennifer Lopez.

TT
J.Los kärlekssaga med Ben Affleck fortsätter!Nu har de gått på filmpremiär tillsammans. Se bilderna från röda mattan här!
11 september, 2021
TV: Se Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekssaga – år för år
1:34

Efter reklamen: TV: Se Jennifer Lopez och Ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Slå på ljud

Jennifer Lopez och Ben Affleck återförenades i våras. J.Lo hade då precis brutit förlovningen med Alex ”A-Rod” Rodriguez, något som de berättade om i ett gemensamt uttalande till Today.

”Vi har insett att vi är bättre som vänner och ser fram emot att forsätta vara det. Vi kommer att fortsätta att arbeta tillsammans och stötta varandra i våra gemensamma affärer och projekt”, lät de meddela.

”Vi önskar varandra och varandras barn det bästa. Av respekt till dem är den enda övriga kommentaren vi har att ge, är att vi vill tacka alla som har skickat snälla ord och stöd.”

Återförenades efter J.Los uppbrott

Kort därefter började det tisslas och tasslas om att Jennifer Lopez hittat tillbaka till sin gamla flamma Ben Affleck, som hon hade en relation med från mitten av 2002 till början av 2004. De var då förlovade, men ställde in bröllopet bara dagar innan det var tänkt att äga rum.

”På grund av den överdrivna medieuppståndelsen”, löd förklaringen i ett uttalande då.

Ben Affleck och Jennifer Lopez gör comeback på röda mattan.

Ben Affleck och Jennifer Lopez gör comeback på röda mattan.

TT

De fotograferades efter den beryktade återföreningen tillsammans flera gånger och källor nära paret bekräftade att de hade börjat ses och att de trivdes i varandras sällskap. Men själva höll de tyst – i ungefär två månader.

Nya bilderna på Ben Affleck och Jennifer Lopez

För i slutet av juli bekräftade Jennifer Lopez äntligen att de hittat tillbaka till varandra och att romansen var på riktigt. Detta gjorde hon genom att dela en bild på Instagram där hon och den nygamla pojkvännen kysstes.

Och nu visar de upp kärleken igen! Det är på premiären av Ben Afflecks nya film The last duel, där han både skådespelar och har hjälpt till med manus, som de dyker upp tillsammans.

Det nykära paret var inte rädd att visa känslorna.

Det nykära paret var inte rädd att visa känslorna.

TT
Kyssen som vi väntat på!

Kyssen som vi väntat på!

TT

J.Lo har en vacker vit klänning från Georges Hobeika Couture på sig, och Ben Affleck en klassisk svart smoking. De ser minst sagt kära ut där på röda mattan på filmfestivalen i Venedig när de håller om varandra, går hand i hand och till och med bjuder på en puss framför kamerorna.

Foto: TT

TV: Här är 5 snackisar från veckan som gått
1:24

Efter reklamen: TV: Här är 5 snackisar från veckan som gått

(1:24)

Slå på ljud