Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Jennifer Lopez och Ben Affleck har skaffat matchande tatueringar – se här

15 feb, 2023 
AvEmma Castman
Jennifer Lopez och Ben Affleck
Efter nästan 20 år isär återförenades Jennifer Lopez och Ben Affleck 2021. Året därpå gifte de sig – och nu har stjärnparet tagit nästa steg i förhållandet och skaffat matchande tatueringar. Se här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom årenBrand logo
Jennifer Lopez starkaste stilögonblick genom åren

Jennifer Lopez och Ben Affleck firade nyligen sin första alla hjärtans dag som gifta – och förutom att dela kärleksfulla bilder på varandra på Instagram offentliggjorde de även att de skaffat matchande tatueringar.

Det var JLo som dagen till ära publicerade en serie bilder på sig, Ben – och deras nya gaddar.

Jennifer Lopez tatuering är placerad på hennes vänstra revben och föreställer ett evighetstecken och en pil med texten "Jennifer" skriven på ena änden och "Ben" på andra. Afflecks har istället två överlappande pilar tatuerade precis under armhålan med ett "J" och ett "B" inskrivet mellan skaften.

Annons

Händelserika år för Bennifer

Jennifer Lopez och Ben Affleck återförenades 2021, förlovade sig i april 2022 och gifte sig (hela två gånger!) samma sommar – först under en enklare ceremoni i Las Vegas i juli och sedan en större bröllopsfest i parets fastighet i Georgia i augusti.

Foto: TT

Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sigBrand logo
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons