Jennifer Lopez och Alex Rodriguez ställer in sitt bröllop

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez på Oscarsgalan

Jennifer Lopez skulle ha gift sig med sin Alex Rodriguez nu i sommar. Nu tvingas de att ställa in bröllopet på grund av corona. – Vi hade så storslagna planer, säger sångerskan i en intervju.
27 maj, 2020
Slå på ljud

Sångerskan och skådespelerskan Jennifer Lopez förlovade sig med baseballspelaren Alex Rodriguez på en semester i mars förra året. Efter frieriet delade Rodriguez med sig av en bild på sångerskans ringprydda hand på sin Instagram.

”Hon sa ja”, skrev han i inlägget följt av ett hjärta.

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez bröllop ställs in

Planen var att bröllopet skulle hållas i Italien nu i sommar, men paret har precis som många andra varit tvungna att ändra sina planer på grund av coronaviruset. I en videointervju med Ellen DeGeneres i början av april berättade sångerskan att paret till en början avvaktade för att se hur pandemin skulle påverka USA och resten av världen.

– Vi får se vad som händer nu. Ärligt talat vet jag inte vad som kommer hända nu när det kommer till datum och sådant. Det är något vi behöver vänta på i ett par månader för att se hur allt utspelar sig, sa hon i intervjun.

Alex Rodriguez i smoking och Jennifer Lopez i grön och gullig klänning

Alex Rodriguez och Jennifer Lopez har varit ett par sedan 2017.

Nu står det klart att något bröllop inte kommer att bli av den här sommaren, och i en ny intervju i programmet Today Show berättar sångerskan om känslorna kring det inställda bröllopet.

– Mitt hjärta är krossat för vi hade så storslagna planer, men jag är samtidigt så här ”vet du vad? Gud hade en större plan”, så vi får bara vänta och se.

Paret hoppas nu att de ha sitt bröllop när pandemin är över och allt har återgått till det normala.

Fler kändispar som skjutit upp sitt bröllop

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez är inte det enda kändispar som har blivit tvungna att ställa in sitt bröllop. Sångerskan Katy Perry och skådespelaren Orlando Bloom skulle egentligen gift sig i april men var tvungna att ställa in. Även svenska paret Penny Parnevik och hennes Douglas Murray har fått skjuta på sitt bröllop.

Foto: TT

LÄS MER:

Jennifer Lopez visar upp sitt naturligt lockiga hår

Shakira och Jennifer Lopez hyllas för Super Bowl-showen

Jennifer Lopez berättar historien bakom den gröna Versace-klänningen