Jennifer Lopez och Alex Rodriguez förnekar uppbrottet

Jennifer Lopez och Alex Rodriguez

Efter helgens uppgifter om att Jennifer Lopez och fästmannen Alex Rodriguez brutit upp sin förlovning släpper paret nu ett gemensamt uttalande.
14 mars, 2021

Det var på fredagen som amerikanska medier började rapportera om hur Jennifer Lopez, 51 och Alex Rodriguez, 45 uppgetts ha brutit sin två år långa förlovning. Samtidigt postade Lopez själv en bild på Instagram story som visade hur hon och ex-maken Marc Anthony tröstade sin gemensamma dotter Emme som grät, något fansen uppfattade som ett tecken på att uppgifterna stämde.

Nu har Jennifer Lopez och Alex Rodriguez släppt ett gemensamt uttalande i frågan, uppger People.

Svarar ”Nej” på singelfrågan

Tidningen citerar ett uttalande från paret som släpptes på lördagen och lyder: ”Vi jobbar oss igenom några saker”.

Uttalandet är ingen solklar dementi på påståendet om uppbrott, men hintar ändå om att paret inte har gett upp hoppet om sin kärlek.

När nöjessajten TMZ under lördagen fick en pratstund med Alex Rodriguez utanför hans gym i Miami svarade han mycket riktigt samma sak på fråga om uppbrott, ”Vi jobbar oss igenom några saker”. På frågorna om han är singel och om det finns en tredje part involverad i parets problem, svarade A-Rod ”Nej”. Den sistnämnda frågan motiveras av att det florerat många rykten kring otrohetsaffärer på hans sida.

A-Rod besökte J.Lo i Dominikanska republiken

Jennifer Lopez befinner sig just nu i Dominikanska republiken för inspelningarna av sin kommande långfilm, action-komedin Shotgun Wedding, där hon spelar mot Josh Duhamel. Alex å sin sida befinner sig i Miami tillsammans med sina två barn från ett tidigare äktenskap.

För två veckor sedan postade J.Lo en bild på Instagram som visade hur A-Rod åkt till Dominikanska republiken för att hälsa på henne. Allt sedan dess har paret postat en rad bilder utan varandra på sina respektive konton.

Se Alex Rodriguez svara på paparazzis frågor om uppbrottet i klippet nedan.

Källa: People, TMZ

Foto: TT

Missa inte

Kändisarna som planerar att gifta sig 2021

Så mycket kärlek!

Kändisarna som nästan gift sig med varandra

Brustna hjärtan och inställda bröllop!

Jennifer Lopez barn i tårar – uppgifter om bruten förlovning med Alex Rodriguez

Se bilden med ex-maken som spär på ryktet!