Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Jennifer Lawrences första tid som mamma – nya bilden med barnvagnen

21 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Nu har storken kommit till Hollywood-paret Jennifer Lawrence och Cooke Maroney.
De äkta makarna har dock inte sagt ett ord om den lillas ankomst.
Men man har sett dem på stan med barnvagn!
Annons
Jennifer Lawrence visar upp gravidlooken på filmpremiärenBrand logo
Jennifer Lawrence visar upp gravidlooken på filmpremiären

I höstas skvallrade amerikanska medier om att The Hunger Games-stjärnan Jennifer Lawrence, 31, och maken tillika galleristen Cooke Maroney, 37, väntade sitt första barn! Och nu har den lilla kommit.

Enligt amerikanska sajten People har paret setts på gatorna i Los Angeles på promenad med bebisen liggandes i en liten barnvagn.

Kollegans första ord om Lawrence första tid som mamma

Jennifer Lawrence själv har varit fåordig gällande både förlossningen och nya livet som småbarnsmamma. Men väninnan och kollegan Amy Schumer, 40, spillde lite te i en intervju med Vanity Fair nyligen. Amy Schumer fick frågan: ”Har moderskapet gjort Jennifer Lawrence till en bättre människa?”, varpå Amy Schumer svarade:

Annons

– Alltså vi har bara smsat, men jag slår verkligen vad om att det har det!, förklarade skådespelaren Amy Schumer i Vanity Fair samtidigt som hon sa att hon varken träffat bebisen eller fått veta dennes namn.

– Jennifer Lawrence är smart nog i att inte berätta det för mig, skojade hon.

Jennifer och maken ute på en solig tur i Los Angeles i början av april i år.

Jennifer Lawrence säger inte ett knyst

Jennifer Lawrence gjorde under graviditeten klart att bebisens liv inte kommer att vara för allmän beskådan. Något som Jennifer Lawrence håller fasta på. För man har inte fått loss ett ord om vare sig sin graviditeten eller förlossningen. Och det samma allt vad gäller maken Cooke Maroney.

Annons

– Om jag var på typ en middagsbjudning och någon bara ”Åh, herregud du är gravid”, så skulle jag såklart inte svara upp med ”Men gud, nej det kan jag inte prata om. Stick härifrån din psykopat”, sa hon i sin första intervju på evigheter. i Vanity Fair härom månaden.

Jennifer Lawrence superhemliga bröllop

Jennifer Lawrence och Cooke Maroney har varit ett par sedan 2018 och året därpå gick de och knöt hymens band under största hemlighetsmakeri i delstaten Rhode Island, USA. De nyblivna föräldrarna har sin permanenta bostad i New York, men eftersom de även har en bostad i Kalifornien blir det en hel del resor till Hollywood också.

Foto: TT/Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons