Jennifer Lawrence skadad i explosion på inspelning

jennifer lawrence

Hunger Games-stjärnan Jennifer Lawrence blev på fredagen skadad i en explosion på en inspelning, rapporterar TMZ. Skådespelerskan som blödde kraftigt uppges må bra under omständigheterna.
06 februari, 2021
5 imponerande saker skådespelare lärt sig inför en filmroll
Slå på ljud

Det var under inspelningen av sin kommande film Don't Look Up i Boston, USA som Jennifer Lawrence, 30, blev skadad i en ”kontrollerad glasexplosion”, skriver nöjessajten TMZ. Explosionen var iscensatt för inspelningens skull men någonting gick snett.

Fick ett sprucket ögonlock

Nöjessajten skriver att det var vid 01 lokal tid som man skulle till att filma en slutscen där en glasexplosion är del av handlingen. Jennifer Lawrence som var i karaktär befann sig inne på en restaurang där en ruta var tänkt att explodera. Explosionen skedde men inte enligt plan och Jennifer ska ha blivit träffad av glassplitter i ansiktet. Enligt källor med insyn i produktionen fick Jennifer ett sprucket ögonlock och kraftig blödning som ”inte ville sluta”.

Inspelningen stoppades

TMZ:s källa uppger att inspelningen stoppades till följd av olyckan. Jennifer sägs må bra nu, då skadan ”inte var så farligt trots allt”.

Filmen Don't Look Up är en stjärnspäckad komedi producerad av Netflix med namn som Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet och Chris Evans på rollistan. Handlingen kretsar kring två astronomer (Jennifer Lawrence och Leonardo DiCaprio) som ger sig ut på en pressturné för att sprida kunskap om en komet som närmar sig planeten Jorden och hotar radera ut hela mänskligheten.

Filmen ska ha premiär på Netflix under 2021.

Källa: TMZ

Foto: TT

LÄS MER:

Massor av nya originalfilmer på Netflix 2021 – här är guldkornen

Här är de mest ikoniska frisyrerna året du föddes

5 kysscener i serier och filmer som inte stod med i manus