Jennifer Lawrence och Cooke Maroney har fått sitt första barn

24 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
Jennifer lawrence
Jennifer Lawrence och Cooke Maroney har blivit föräldrar!
Parets första barn har nu kommit till världen, men än är det tyst från de nyblivna föräldrarna.
Annons
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022
Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

Jennifer Lawrence och Cooke Maroney har fått sitt första barn, enligt offentliga dokument som TMZ tagit del av. Vilket kön den lilla har, när det lilla livet föddes och vad denne fått för namn har vi däremot ingen aning om än. Inte heller har paret själva sagt sina första ord som nyblivna föräldrar.

Och med tanke på att paret tidigare varit hemlighetsfulla gällande sitt privatliv så finns det en risk att det dröjer innan vi får höra något från Jennifer Lawrence och Cooke Maroney. När de blev man och hustru 2019 skedde det nämligen under största hemlighetsmakeri, i en lyxig villa i Newport med 150 av parets vänner på plats. Och i skaran vänner kunde vi se stora kändisar som Kris Jenner, Ashley Olsen och Emma Stone.

Makarna ute på stan.

Värnar om barnets privatliv

Jennifer Lawrence har tidigare i en intervju med Vanity Fair berättat att hon kommer att värna om sitt barns privatliv.

Annons

– Om jag var på typ en middagsbjudning och någon bara ”Åh, herregud du är gravid”, så skulle jag såklart inte svara ”Men gud, nej det kan jag inte prata om. Stick härifrån din psykopat”, sa hon och förklarade vidare:

– Men varje liten instinkt i min kropp vill hålla deras liv privat för resten av livet. Så det kämpar jag för så mycket jag kan, sa hon och refererade då även till maken.

När Jennifer Lawrence och Cooke Maroney började dejta var han en okänd man, till skillnad från Jennifer Lawrence. Hon har tidigare berättat hur pinsamt hon tyckte det var om hon skulle behöva ta med sig sitt ekipage av livvakter under parets första dejter, vilket gjorde att ekipaget fick stanna hemma.

Bekräftade gravidnyheten i september

Det var i september förra året som det började ryktas om att Jennifer Lawrence var gravid med sitt första barn. Och kort där efter bekräftade Jennifer Lawrence agent gravidnyheten för amerikanska People utan att avslöja några vidare detaljer.

Foto: TT

Annons