Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Jennifer Anistons tårar efter tuffa insikten under Friends: The Reunion

20 sep, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Jennifer Aniston och Matthew Perry.
Det var inte bara glada känslor som bubblade upp när skådespelarna i Vänner träffades igen under återföreningen.
Jennifer Aniston berättar nu att det var mycket jobbigare än hon hade kunnat ana.
– Det var brutalt, säger hon.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du inte visste om Jennifer AnistonBrand logo
5 saker du inte visste om Jennifer Aniston

I maj i år kom till sist den efterlängtade Vänner-återföreningen där fansen kunde frossa i nostalgi och tänka på åren som gått sedan serien sändes. Det visar sig att skådespelarna slets mellan lycka av att träffa varandra igen och vemod över att så lång tid har passerat.

Det är i Rob Lowes podcast Literally! som Jennifer Aniston berättar hur det egentligen var att återse den gamla inspelningsplatsen och sina vänner igen.

– Vi visste inte hur det skulle se ut. Eller, vi hade hört om den under en lång tid och vi visste att folk ville ha återföreningen. Fansen ville verkligen ha någon slags återträff, säger Rachel Green-skådisen och fortsätter:

Annons

– Jag tror att vi alla tog det mycket hårdare än vad vi förväntade oss. Man tänker för sig själv att ”Åh, det här kommer bli en riktigt rolig tidsresa”. Men det visades sig att det var en en jobbigare tidsresa.

Tunga insikten under Vänner-återföreningen

När gänget kom tillbaka till den gamla inspelningsplatsen såg de att all dekor sparats, in till minsta detalj. Det fick skådespelarna att börja tänka på åldrande.

– Helt plötsligt står man där och 16 år har gått, och mycket hänt för varenda en av oss. För 16 år sedan var vi så glada och hade mycket energi och hade liksom hela våra liv framför oss. Även om det var hjärtskärande att säga hej då till de där 10 åren och jobbet som vi alla älskade att göra, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Så att komma tillbaka dit var nostalgiskt på sätt och vis, men också lite vemodigt för så mycket har förändrats. Vi har alla tagit olika vägar, vissa lätta och andra inte lika lätta. Det gäller oss alla, säger Jennifer Aniston.

Alla började gråta – utom en

Skådespelaren, som nu är aktuell med den andra säsongen av The morning show, berättar att alltsammans blev känslosamt för vännerna.

– Det var brutalt. Och dessutom kan man inte stänga av det! Kamerorna var överallt och jag kunde inte sluta gråta.

Detsamma gällde för de andra skådespelarna som alla fällde tårar. Eller ja, inte riktigt alla.

– David Schwimmer grät kanske inte. Jag tror inte att vi bröt ner honom, avslöjar Jennifer Aniston.

Foto: TT

Annons