Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Jennifer Anistons ex-make Justin Theroux om relationen efter skilsmässan

29 mar, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Jennifer Aniston och ex-maken Justin Theroux relation idag fyra år efter skilsmässan 2017.
Jennifer Aniston och ex-maken Justin Theroux är trots skilsmässan idag väldigt goda vänner, de älskar varandra och hörs så ofta det går. Och nu avslöjar ex-maken att han är lite sugen på att arbeta med Jennifer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är superstjärnan Jennifer AnistonBrand logo
Det här är superstjärnan Jennifer Aniston

Tio år efter sin skilsmässa med Brad Pitt gick Jennifer Aniston och gifte sig med en annan skådis – Justin Theroux. Och Justin Theroux och Jennifer Aniston var gifta i två år innan skilsmässan 2017, men idag är ex-makarna varandras största supportrar. Något de gärna visar upp på sina sociala medier-kanaler där de hyllar varandra om och vartannat, och det är inte sällan man ser båda två njuta av varandra sällskap ute på stan.

Jennifer Aniston och Justin Theroux om skilsmässan

Eftersom Jennifer Aniston gått igenom en minst sagt omtalad och omskriven skilsmässa med Brad Pitt, valde hon att köra med raka rör när hon och Justin Theroux separerade.

Annons

– Vi skulle normalt ha gjort detta privat, men ryktesindustrin kan inte motstå möjligheten i att spekulera och hitta på saker. Så vi ville förmedla sanningen själva, sa ex-makarna i ett uttalande 2017.

– Vi är fortfarande bästa vänner, som nu väljer att separera som par. Men vi ser fram emot att fortsätta vår vänskap. För framförallt är vi fast beslutna om att vårda den respekt och kärlek som vi har för varandra, fortsatte uttalandet i vilket de även slog fast att det inte fanns något bakomliggande drama bakom skilsmässan.

Justin Theroux vill jobba med Jennifer Aniston igen

Som redan nämnt hyllar ex-makarna varandra så fort utrymme ges, och nu gör Justin Theroux det igen! I en intervju med Entertainment Tonight får Justin Theroux, som tidigare arbetat med Jen i filmen Wanderlust 2012, frågan om han är sugen på att arbeta med exet igen. Och specifikt om han är sugen på att dyka upp i Jennifers succéserie The Morning Show, som går att se på Apple TV+.
Och visst vill han det...

Annons

– Ja! Så det är bara för dem att skicka över ett par sidor, förklarar han och menar manus-sidor som han kan öva på. Justin Theroux slår också fast att han och Jennifer hörs både ofta och frekvent.

– Vi har checkat av med varandra, och vi har båda fantastiska erfarenheter med att arbeta med just Apple TV+. Det blir den perfekta balansen av stöd, utan att de går ner och ta över det kreativa.

Jennifer Aniston och ex-maken älskar fortfarande varandra

Ex-paret brukar tillbringa större högtider tillsammans, och när älskade hunden Dolly gick bort sommaren 2019 sörjde de tillsammans. När Jennifer Aniston fyllde 52 nu i februari, klev ex-maken ännu en gång in och bevisade hur fin relation de har idag.

”Stort grattis på födelsedagen Jennifer! Älskar dig B!”, skrev han på Instagram intill en bild på Jen.

Foto: TT

Annons