Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Jennifer Anistons ovana i Vänner viral på Tiktok – se videon

25 feb, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
scen ur vänner
Jennifer Aniston, 52, har en liten ovana som hennes trogna Vänner-fans först nu häpnat över. På Tiktok sprids videon med tickset som inte längre går oss obemärkt förbi.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är superstjärnan Jennifer AnistonBrand logo
Det här är superstjärnan Jennifer Aniston

Kanske har du någon i din närhet som harklar sig, skakar med benet, knäpper med fingrarna eller drar djupa suckar i tid och otid. Alla har vi våra små ticks och visst är det lite besvärande när vi börjar störa oss på dem.

Vänner-stjärnan Jennifer Aniston är inget undantag, vilket hennes fans nu blivit uppmärksamma på tack vare en viral Tiktok-video, rapporterar Buzzfeed.

Ber fansen titta bort

Det är användaren cts.trphe med 83 tusen följare som postat en video där han fullkomligt häpnar över att Jennifer Aniston gör en specifik sak, nämligen harklar sig innan hon ska säga en replik.

– Det jag ska berätta nu kommer att förstöra ditt liv, f-ö-r-s-t-ö-r-a ditt liv. Om du är ett stort Vänner-fan så ber jag dig att scrolla vidare, börjar han.

– Jennifer Aniston har ett muntligt ticks som hon gör i början på var enda mening i alla serier hon medverkar. Det är väldigt specifikt, och det är väldigt svårt att blunda för när du väl upptäckt det.

Annons

Klippt ihop scener

Användaren har därefter klippt in ett gäng scener ur just Vänner där Jennifer Aniston mycket riktigt harklar sig innan hon ska börja tala. ”Och detta är ENDAST tillfällen från Vänner” skriver han i en text som ligger på klippen.

Buzzfeed konstaterar att responsen från flera av fansen är bestörtning, att de inte vill kolla på klippet av rädsla för att börja störa sig lika mycket själva på harklingarna. Andra menar att detta har de stört sig på länge, det vill säga att det är old news. Men vissa poängterar även att Aniston är en skicklig skådis och självklart medveten om att hon harklar, att hon gör det för att skapa en effekt. Rachel Green, hennes Vänner-karaktär, harklar för att hon är besvärad, obekväm och liknande, menar de.

Hur det än är så finns det gott om videor där andra fans har reagerat på samma sak, och gjort mycket längre ihopklipp. Se själv:

Foto: NBC

Källa: Buzzfeed, Elite Daily

Annons