Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Jennifer Aniston vill hitta kärleken igen: ”Det är dags”

02 okt, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Jennifer Aniston.
Sedan uppbrottet från exmaken Justin Theroux har Jennifer Aniston varit singel.
Men nu säger skådespelaren att det är dags för henne att hitta någon ny!
Annons
TV: 5 saker du inte visste om Jennifer AnistonBrand logo
TV: 5 saker du inte visste om Jennifer Aniston

Jennifer Anistons kärleksliv är då och då uppe på tapeten. Senast i somras ryktades det om att hon och David Schwimmer börjat dejta efter Vänner-återföreningen. För under den börjar de prata om att det faktiskt funnit känslor mellan dem.

– Vid en tidpunkt så var vi väldigt förtjusta i varandra. Men det var som två skepp som åkte förbi varandra, för en av oss alltid hade ett förhållande då och vi klev aldrig över den gränsen. Det respekterade vi, säger Ross-skådisen David Schwimmer.

Och Rachel-skådespelaren Jennifer Aniston fyller i.

– Helt ärligt så minns jag att jag sa till David en gång: ”Det kommer vara så tråkigt om vår första kyss blir på nationell tv”. Men så blev det, den första gången vi kysste var på det kaféet, säger hon och menar den klassiska scenen på Central perk.

Annons

Dementerar nya romansen

Men något mer än så blev det inte, och David Schwimmer dementerade ryktena om att de till sist fått till det.

I slutet av 90-talet blev Jennifer Aniston ihop med Brad Pitt, och tillsammans utgjorde det ett av världens absolut kändaste par. De gifte sig 2000, men skilde sig 2005. Pitt gick sedan vidare och slog sina påsar ihop med Angelina Jolie.

Och Jennifer Aniston hittade kärleken på nytt i The Leftovers-skådespelaren Justin Theroux. De träffades 2011, förlovade sig året efter och gifte sig 2015. Två år senare skilde de sig, men verkar ha en fortsatt fin relation i dag.

Jennifer Aniston är redo att dejta igen

Sedan dess har Jennifer Aniston varit singel, något som hon trivts bra med. Nu är hon dock redo att ge sig in i dejtinglivet igen, något som hon berättar om i podcasten Lunch With Bruce.

– Ingen person av vikt har väckt mitt intresse än, men jag tror det är dags. Jag tror att jag är redo att dela mig själv med någon annan. Under en lång tid ville jag inte det, och jag älskade verkligen att vara en egen kvinna och inte vara en del av ett par. Jag har varit en del av ett par sedan jag var 20 år, så det fanns något väldigt skönt med att ge mig den tiden, säger hon.

Samtidigt berättar Jennifer Aniston att hon inte tänker ge sig ut på några dejtingappar.

Foto: TT

TV: Se 11 minnesvärda looks från vännerBrand logo
TV: Se 11 minnesvärda looks från vänner
Annons