Jennifer Aniston och Reese Witherspoon i ny tv-serie

Reese Witherspoon och Jennifer Aniston gör serien The morning show

Jennifer Aniston och Reese Witherspoon spelar mot varandra i Apples-tv+ kommande originalserie The morning Show. Eller var på plats i USA under Apples stora presentation när nyheten avslöjades. Tjänsten lanseras i höst!
25 mars, 2019

Under Apples stora presentation på tisdagen presenterades flera av teknikjättens stora satsningar för i år. Däribland Apple TV Plus där de kommer börja producera både egna tv-serier och filmer med några av världens största skådespelare.

ELLE var på plats under presentationen i Kalifornien på Steve Jobs Theater där flera av skådespelarna själva intog scenen för att berätta om sina projekt, däribland Jennifer Aniston och Reese Witherspoon. Tillsammans med skådespelaren och komikern Steve Carell ligger de bakom tv-serien The morning show.

Kvinnor i huvudrollerna

– Vi undersöker dynamiken mellan män och kvinnor i världen av morgonprogram. Allt ses genom ögonen på två ambitiösa kvinnliga karaktärer, sa Reese Witherspoon från scenen.

– Allt det här och möjligheten för oss att jobba tillsammans har tagit mig tillbaka till tv och jag är väldigt exalterad. Vi kan inte vänta på att få visa er alla vad vi har kokat ihop, sa Jennifer Aniston.

Enligt Aniston ska serien innehålla konversationer som människor skulle vara rädda att ha om de inte befann sig bakom stängda dörrar.

Steve Carell på scen

Efter att Aniston och Witherspoon levererat den stora nyheten dök även Steve Carell upp på scenen. Han skämtade om att han inte visste om det var hans tur ännu innan han med humor berättade om sin karaktär som nyhetsankare i serien.

– Han är djärv och dynamisk. Han är en bra lyssnare. Han är också väldigt relaterbar och extremt snygg. Hans kollegor älskar honom, och Amerika älskar honom, sa han medan publiken fnissade.

I The morning show medverkar även Gugu Mbatha-Raw, Billy Crudup, Nestor Carbonell och Mark Duplass.

Premiär i höst

Apple TV Plus är en uppdatering av den redan befintliga tjänsten Apple TV och lanseras i höst. Det är en annonsfri prenumerationstjänst som kommer att finnas globalt där nytt innehåll dyker upp varje månad.

Läs mer:

Apple lanserar ny tv-tjänst – med egenproducerat innehåll

Oprahs nysatsningar: Bokklubb och dokumentärer