Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Jennifer Aniston och Brad Pitts återförening gör succé

18 sep, 2020 
AvElin Jonsson
Jennifer Aniston och Brad Pitt flörtar på tv.
I samband med ett välgörenhetsprojekt fick de före detta äkta makarna Jennifer Aniston och Brad Pitt spela kära på tv, igen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 ögonblick med Rachel i Vänner som vi aldrig glömmerBrand logo
5 ögonblick med Rachel i Vänner som vi aldrig glömmer

I ett väl uppmärksammat klipp som florerar på internet just nu under hashtaggen FastTimesLive, ser vi hur ett stort antal Hollywood-kändisar spelar upp scener ur den amerikanska kultfilmen Fast Times at Ridgemont High (svenska titeln: Häftigt drag i plugget) från 1982 i regi av Amy Heckerling.

Kändisarna samlades upp kring sina datorer, och körde den en timmes långa sketchen över ett videosamtal i tv-showen Dane Cook Presents Feelin’ A-Live. I videon ser vi stora skådespelarna och kändisarna Julia Roberts, Morgan Freeman, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Jimmy Kimmel, John Legend, Ray Liotta och Sean Penn.

Det hela var i samband med ett välgörenhetsprojekt, som ser till att utsatta personer får extra hjälp under coronapandemin.

Flörten var helt i enlighet med manus

I videon får man se hur Brad Pitt går in i rollen som Brad Hamilton, och Jennifer Aniston som Linda Barrett, och tillsammans fick de spela upp en hel del stela och romantiska scener. Och nog är det några utav världens bästa skådespelare vi har att göra med, för både Brad Pitt och Jennifer Aniston levererade utomordentliga skådespelarinsatser.

Annons

– Du vet väl hur söt du är. Jag tycker du är så sexig, vill du komma hit?, läser Jennifer flörtigt upp i enlighet med ursprungsmanuset för Brad som verkligen hade svårt att hålla sig för skratt.

Brad Pitts karaktär Brad Hamilton var ju givetvis intresserad av Jennifer Anistons karaktär Linda, och Brad förklarade att han ofta fantiserar om Linda på ett sexuellt plan. Ett skådespeleri som rimmade så väl med ex-parets egna livshistoria att hela ensemblen bröt ut i skratt.

Se hela klippet här!

Brad Pitt och Jennifer Aniston har varit romantiska i tv förr

Förra gången Brad, 56 och Jen, 51, sågs i tv-rutan tillsammans var 2001, ett år in i deras äktenskap, när Brad spelade Will Colbert succéserien Friends där han hade en romans med Jens karaktär Rachel Green. Ex-makarna skapade även en hel del rubriker efter det att de stött på varandra bakom scenen på SAG-galan tidigare i år.

Foto: TT/Youtube

LÄS MER:

Jennifer Ansitons biljardvideo med Courtney Cox

Brad Pitts nya flickvän Nicole Poturalski är redan gift

Se in i Brad Pitts och Jennifer Anistons tidigare mansion

Annons