Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Jennifer Aniston hyllas för sitt naturligt vågiga hår

15 jan, 2022 
AvJessica Rådne
jennifer aniston
Jennifer Anistons raka uppklippta frippa har i åratal varit fansens målbild när de gått till frisören. Nu visar det sig att stjärnan har ett naturligt vågigt hår.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var stylisten Chris McMillan som skapade den klassiska Rachel-frisyren som redan på 90-talet blev skådespelaren Jennifer Anistons, 52, signum. De raka uppklippta längderna som Vänner-karaktären Rachel Green rockade i tio säsonger, har Jennifer Aniston själv inte särskilt mycket till övers för.

– Jag älskar Chris, men samtidigt blev han ett plågoris för mig eftersom det var han som startade den där förbannade Rachel-frisyren som inte var min bästa look. Jag tycker att det var den fulaste frisyr jag någonsin har sett, har Jennifer Aniston sagt till Allure.

TV: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tidernaBrand logo
TV: Jennifer Anistons bästa frisyrer genom tiderna

Toppar listor över bäst kändishår

jennifer aniston 1994
Jennifer Aniston stylad inför rollen som Rachel Green i Vänner 1994 – startskottet för den populära frisyrtrenden.

Trots att Jennifer själv inte uppskattat ’The Rachel’ genom åren har frisyren gång på gång toppat listor över tidernas bästa kändisfrisyrer.

Annons

– Många kvinnor har en kändis i åtanke när de tänker på sin drömfrisyr, oavsett om det gäller att skaffa en liknande stil eller bara drömma om att ha ett sådant hår. Och även om vissa kändisfrisyrer kanske inte verkar möjliga för dig på grund av din typ av hår så finns det inget som hindrar dig från att i alla fall försöka kopiera de där glänsande lockarna, sa en talesperson för kosttillskottföretaget Vitabiotics till tidningen The Sun när man 2020 lät 2.000 kvinnor rösta fram Världens mest populära kändisfrisyr.

Vinnaren? The Rachel!

Se Jennifer Anistons ofixade frisyr

jennifer aniston med plattat hår
Vi är vana att se Jennifer Aniston med långt, plattat hår.

Nu till twisten i historien – Jennifer Anistons naturliga hår är inte alls som vi trott. I ett nytt inlägg på Instagram visar Jennifer upp sitt naturliga hår för kontots nära 40 miljoner följare. Det visar sig att hon egentligen har ett vågigt svall.

Annons

”Okej, fukten… Nu kör vi…”, skriver Jennifer intill ett selfie-bildspel.

Trots att Jennifer låter skeptisk och ser tveksam ut, får hon mycket beröm för sina lockar bland kommentarerna.

”Sexigt sänghår dock…” skriver skådespelaren och komikern Ali Wentworth.

Hollywood-kollegan Sara Foster skriver ”Ärligt talat, jag diggar det”.

Reese Witherspoon skickar emojis med hjärtögon och Michelle Pheiffer skriver ”Ooooh”. Nära 3 miljoner följare har dessutom gillat inlägget.

Annons

Släpper egna hårvårdsprodukter

Jennifer Aniston har tidigare beskrivit för amerikanska People hur hennes hår har ”300 olika personligheter”. Hon har nyligen lanserat en egen serie hårvårdsprodukter och förklarat tanken bakom sin satsning:

– Hur kan man ge hår, som verkligen är skadat och som gått igenom det slitage som mitt har gått igenom, näring? Det var det vi fokuserade på och som vi alla var väldigt noga med. Det måste bara vara helt perfekt, har Jennifer sagt om arbetet med att ta fram sina hårvårdsprodukter.

Källa: People

Foto: TT

Se också: Jennifer Anistons stilresa genom årenBrand logo
Se också: Jennifer Anistons stilresa genom åren
Annons