Jennifer Aniston fick Instagram att krascha – här är anledningen

Jennifer Aniston fick Instagram att krascha – här är anledningen

Jennifer Aniston har skaffat Instagram, men bara efter ett par timmar på sociala medier-plattformen kraschade hennes konto. Här förklarar vi varför!
16 oktober, 2019

VIDEO: VAD MINNS DU FRÅN SERIEN VÄNNER?

 

Hollywoodstjärnan Jennifer Aniston har äntligen skapat ett konto på Instagram – och som första inlägg publicerade hon en bild på sig själv och de övriga medlemmarna i tv-serien Vänner, följt av texten:

”Och nu är vi vänner på Instragram också. Hej Instagram”.

På mindre än ett dygn fick inlägget över åtta miljoner gilla-markeringar, och fler än 350 000 kommenterar. Bland annat från skådespelarkollegan Gwyneth Paltrow och fotomodellen Poppy Delevingne, som båda beskrev sin lycka över att Jennifer Aniston – äntligen – skaffat Instagram.

Jennifer Anistons konto blev överbelastat

Det var uppenbarligen inte bara kändiseliten som längtat efter att Jennifer Aniston skulle bli med sociala medier. På bara en timme fick skådespelaren nämligen hundratusentals följare, och för en stund blev flödet till Instagramsidan för kraftigt för plattformen att klara av. Något som resulterade i att Jennifer Anistons nyskapade profilsida faktiskt kraschade och tillfälligt låg nere.

Lyckligtvis återhämtade sig Instagram, och i skrivande stund har Jennifer Anistons följare ökat till över 6,5 miljoner.

Slog igenom som Rachel i Vänner

Jennifer Aniston slog igenom för den breda publiken när hon spelade Rachel i tv-serien Vänner. Det första avsnittet sändes den 22 mars 1994, och sedan dess har serien blivit mer eller mindre kultförklarad.

Handlingen utspelar sig i New York och kretsar kring karaktärerna Joey Tribbiani, Phoebe Buffay, Monica Geller, Chandler Bing, Ross Geller och Rachel Green. Sex vänner i tjugoårsåldern som tillsammans hanterar livets höga toppar och djupa dalar.

Utöver Vänner har Jennifer Aniston synts i storfilmer som Bruce den allsmäktige, Marley & jag samt Wanderlust.

Foto: Sandy/TT

LÄS MER:

Instagram utmanar Snapchat igen – lanserar chattappen threads

Instagram gömmer likes – så funkar det och så påverkas vi av det

Varningen om populära appen: ”Djupt oroande”