Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Jenna Dewan berättar om skilsmässan från Channing Tatum

23 okt, 2019 
Channing Tatum & Jenna
Jenna Dewan och Channing Tatum är inte längre gifta. De tog ett gemensamt beslut att gå isär som vänner förra året. Nu skriver Jenna om uppbrottet i sin nya bok.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var i april förra året som Jenna Dewan och Channing Tatum gick ut på sociala medier och meddelade att de skulle separera efter nästan 9 års äktenskap. I ett känslofyllt inlägg på Instagram stod det att de fortfarande älskade varandra men att de valt att gå skilda vägar för att båda två ska kunna få leva sina bästa liv.

Jenna och Channing träffades under inspelningen av dansfilmen Step Up redan 2006 och föll pladask för varandra. Tillsammans har de dottern Everly som föddes 2013, som de fortfarande uppfostrar ihop.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Jenna Dewan släpper bok

I Jennas nya bok med titeln Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day skriver hon nu om uppbrottet, enligt Cosmopolitan.

Annons

”Jag insåg att den dynamiken jag var i varken gynnade mig eller min dotter. Först och främst så var jag tvungen att inse att det här inte fungerade och hade börjat bli smärtsamt”, skriver hon.

Bestämde sig för att separera innan tv-inpelning

I boken berättar hon också att hon och Channing tog beslutet att separera kvällen innan hon började filma den andra säsongen av det amerikanska tv-programmet World of dance där Jenna var programledare.

Båda två valde dock att hålla tyst om beslutet, vilket blev problematiskt.

”Allmänheten såg Channing och mig i det här idoliserande romantiska ljuset. Det här gjorde saker svåra för mig eftersom jag tycker om att vara så ärlig som jag kan”.

Channing Tatum Jenna Dewan
Jenna och Channing träffades under inspelningen av dansfilmen Step up.

Väntar barn med Steve Kazee

Såhär ett och ett halvt år senare är Jenna tillsamman med skådespelaren och Broadway-stjärnan Steve Kazee. Paret väntar barn tillsammans och säger till People att de är överlyckliga och ser fram emot att familjen växer.

Annons
Jenna Dewan och Steve Kazee
Jenna Dewan väntar barn ihop med Steve Kazee.

Channing Tatum dejtar den brittiska sångerskan Jessie J. Romansryktena (som visade sig stämma) började cirkulera efter att en Twitteranvändare sett dem spela minigolf ihop.

Channing Tatum Jessie J
Channing Tatum dejtar Jessie J.

LÄS MER:

Channing Tatum och Jenna Dewan gör slut

Alla nya julfilmer och serier som släpps på Netflix 2019

Annons