Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Janni och Jon Olsson Delér om uppbrottet: Därför går vi skilda vägar

22 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Janni och Jon Olsson Delér om uppbrottet: Därför går vi skilda vägar
För fyra år sedan blev Janni och Jon Olsson Delér äkta makar. Nu går de skilda vägar, efter totalt elva år ihop. I ett gemensamt Instagram-inlägg berättar de om orsaken till uppbrottet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Janni och Jon Olsson Delér går skilda vägarBrand logo
VIDEO: Janni och Jon Olsson Delér går skilda vägar

Janni och Jon Olsson Delér har beslutat sig för att gå skilda vägar efter elva år ihop. 2018 ringde bröllopsklockorna när paret sa ja till varandra under en vigsel som ägde rum på midsommarafton i Marbella, den spanska orten där Janni och Jon var bosatta i många år, och fyra år senare är nu kärlekssagan över.

Janni och Jon Olsson Delér om sin separation

I ett gemensamt och utförligt inlägg på Instagram berättar Jon och Janni om uppbrottet och anledningen bakom det.

”Det här är antagligen det sista inlägget som vi trodde att vi skulle skriva, men tidigt i somras beslutade vi oss för att inte längre vara ett par. Nu när det har sjunkit in för oss båda tyckte vi att det var dags att dela det med alla här som har varit en del av vår resa. Vi har haft elva fantastiska år tillsammans. Massor av äventyr, massor av kärlek, många lyckliga och också svåra stunder och vi har skapat två fantastiska barn som vi älskar mer än livet. Vi kommer alltid att älska varandra – bara på olika sätt.

Annons

Vi har vuxit ifrån varandra och vi tror att alla relationer kan förändras, så istället för att vara ett par kommer vi att vara en familj med massor av kärlek på ett annorlunda sätt.

Vi kommer alltid att vara bästa vänner och vara en stor del av varandras liv.

Inget annat har hänt, så ni behöver inte spekulera. Vi har tagit det här beslutet gemensamt för en tid sedan, och det känns som det bästa för oss även om det så klart är supertufft. Massor av kärlek från oss.”

Janni och Jon har två barn ihop

Janni och Jon är föräldrar till två. Sonen Leon föddes i november 2019, och under våren 2021 blev familjen större när lillasyster Leia kom till världen.

Foto: Instagram

SE OCKSÅ: Benjamin Ingrosso: "Secondhand är otroligt"Brand logo
SE OCKSÅ: Benjamin Ingrosso: "Secondhand är otroligt"

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons