Janni Delér och Jon Olsson väntar barn

Janni Delér gravid

Jon och Janni ska ha barn! Det avslöjar paret på Instagram. Janni är redan i fjärde månaden och det väntas bli en liten novemberbebis!
10 juni, 2019

Just nu pågår en babyboom bland Sveriges influencers och den ser inte ut att stanna av. Kenza Zouiten väntas föda vilken dag som helst och har till och med en mammapodd med vännen Danijela Pavlica. Stylisten Sara Biderman är gravid, precis som Idoljurymedlemmen Nikki Amini och även dem driver en mammapodd ihop.

Lovisa Wallin har fått en son och Vera Berg fick precis en dotter. Systrarna Alexandra Bring och Victoria Törnegren fick barn med bara några månaders mellanrum och umgås frekvent med Ida Warg som fått en son med Alexander Pärleros och Sanne Josefson som har en son ihop med Djurgårdsspelaren Jacob Josefson. Och ingen har väl missat ELLE:s bloggare Margaux Dietz son, som frekvent får oss att le på Youtube?

Janni Delér gravid

Igår avslöjade Janni Delér, som är gift med den tidigare extremskidåkaren och numera Youtubeprofilen Jon Olsson, att paret väntar barn. Båda två gick ut på Instagram med den glada nyheten under söndagen.

I ett klipp på Jons Youtubekanal svarade paret på ett helt gäng frågor om graviditeten. Bland annat berättade Janni att 40 procent av graviditeten redan har passerat. Hon är i fjärde månaden och är beräknad till november. Föda kommer förmodligen hon att göra i Spanien, säger hon själv, eftersom att paret bor i ett hus där under somrarna.

Äntligen kan vi berätta för er. Det har varit en svår hemlighet att hålla, men det har varit kul att för en gångs skull ha en hemlighet”, säger båda två i klippet.

”Vi är väldigt glada”

Janni berättar också att graviditeten var (typ) planerad.

Jag skulle säga att det inte var planerad, men inte oplanerat”, säger hon medan Jon fyller i:

Det var lite, låt oss se vad som händer, och sen hände det. Kanske lite snabbare än vi trodde. Men vi är väldigt glada”.

Håller könet hemligt

Den här veckan fick paret reda på vilket kön det är på barnet men väljer att behålla den hemligheten för sig själva ett tag. Namnet är redan valt, men det är också hemligt tills vidare.

Vad är deras största ansvar och prioritet som föräldrar då?

Att göra barnet till en bra person. Snäll, med bra värderingar”, säger Janni i klippet.

Läs mer:

Janni Delér leder livesändning på ELLEs Youtubekanal

Janni Delér: ”Jag kan leva gott för att jag är ’en sån där influencer’”

Poddar om graviditet, förlossning och mammaliv – 14 tips