Janni Delér har blivit mamma – se första bebisbilden här!

Janni Deler har blivit mamma

Influencerparet Janni Delér och Jon Olsson har blivit föräldrar – och i ett nytt inlägg på Instagram visar paret upp det lilla livet för världen. Spana in bilden här!
20 november, 2019

I början av juni avslöjade Janni Delér, som är gift med den tidigare extremskidåkaren och numera Youtubeprofilen Jon Olsson, att de väntar barn tillsammans. Nyheten släpptes på Instagram, och när paret gick ut med glädjebeskedet var Janni Delér redan gravid i fjärde månaden.

”Framtida mamma och pappa. Vi är så glada och exalterade över att äntligen få berätta att vi ska ha en liten bebis i november. Det känns fortfarande ganska overkligt, men också så naturligt. Mamma och pappa kan inte vänta på att få träffa dig”, skrev Janni på Instagram när hon avslöjade nyheten.

I ett klipp på Jon Olssons Youtubekanal svarade paret sedan på frågor om graviditeten, och då sa de bland annat att den ”typ” var planerad.

– Jag skulle säga att det inte var planerad, men inte oplanerat, säger hon medan Jon fyller i:

– Det var lite, låt oss se vad som händer, och sen hände det. Kanske lite snabbare än vi trodde. Men vi är väldigt glada.

Janni och Jon har blivit föräldrar – visar upp bebisen

Nu har familjen Delér/Olssons bebis äntligen kommit till världen. Under onsdagen la Janni Delér upp ett nytt inlägg på Instagram där hon och Jon Olsson syns tillsammans med det lilla livet. Till inlägget skrev hon:

”Han är äntligen här. 19/11-19. Jag hade ingen aning om att mitt hjärta hade en sådant stort hål som nu är fyllt, ord kan inte beskriva det. Alla mår bra och han är en frisk, nyfiken och glad (och väldigt trött) liten kille. Välkommen till världen min lilla kärlek, vi kan knappt vänta på att få tillbringa resten av våra liv tillsammans med dig! Vi gjorde det @jonolsson1 – JAG ÄLSKAR DIG!”

Även Jon Olsson har delat med sig av en bild på sin nyfödde son på Instagram.

Foto: Skärmdump från Instagram

Läs mer:

Intervju med Janni Delér: Jag kan leva gott för att jag är ‘En sån där influencer’

Nour El Refai har blivit mamma – visar upp första bebisbilden!

Michaela Forni har blivit mamma – det ska sonen heta