Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Jamie Lynn Spears om sprickan mellan henne och Britney

13 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
Lillasyster Jamie Lynn om varför det skurit sig mellan henne och Britney
Efter att Britney Spears blev fri från sitt förmyndarskap i november förra året har hon på sina sociala medier uttryckt en ilska mot hela sin familj. I en känslosam intervju berättar lillasystern Jamie Lynn sin syn på sprickan i relationen med sin äldre syster.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Britney Spears pappa avsäger sig förmyndarskapetBrand logo
Britney Spears pappa avsäger sig förmyndarskapet

I november förra året blev Britney Spears äntligen fri från sin pappas förmyndarskap, efter en lång och utdragen tvist.

– Jag har varit under förmyndarskap i 13 år. Det är en väldigt lång tid att befinna sig i en situation man inte vill vara i. Nu är jag bara tacksam för varje dag. Att själv kunna få ha nycklarna till min egen bil, att få möjligheten att vara oberoende och känna mig som en kvinna, sa hon i en video på Instagram någon vecka senare.

Berättar om sprickan i relationen med Britney

Efter att förmyndarskapet upphört har Britney uttryckt sin ilska mot hela sin familj, även systern Jamie Lynn, utan att gå in på några mer specifika detaljer till vad det handlar om, mer än att det framgår att hon tycker att de inte gjorde tillräckligt för att hjälpa henne ur den situationen hon var i.

Annons

Nu berättar Jamie Lynn Spears om sin syn på sprickan som uppstått mellan henne och Britney i en intervju med ABC News.

– För mig var hon som en andra mamma… Den kärleken finns fortfarande där, till 100 procent. Jag älskar min syster. Jag har alltid bara älskat och stöttat henne och gjort vad som är rätt för henne. Och det vet hon. Så jag vet inte varför vi hamnat där vi hamnat nu, säger hon i intervjun.

Jamie Lynn Spears: ”Jag har alltid varit min systers största supporter”

Jamie Lynn förklarar att hon har haft dålig insyn i förmyndarskapet, att hon aldrig riktigt förstått någonting om det hela. Men, när Britney blev fri blev hon givetvis glad.

– Jag blev glad. Först och främst, jag förstod inte riktigt något av det där. Jag var 17 år och väntade barn, så jag förstod varken vad som hände då eller fokuserade på det. Allt mitt fokus låg på att jag vad 17 år och gravid. Och jag förstår precis lika lite då som jag gör nu, säger hon.

Det skiljer tio år mellan systrarna Spears.

Och enligt henne har hon hjälpt Britney på alla sätt hon kan för att få henne ur förmyndarskapet.

– Jag har alltid varit min systers största supporter, så när hon har behövt hjälp har jag sett till att göra vad som krävs. Jag gjorde allt jag kunde för att hon skulle ha alla kontakter hon behövde för att kunna få förmyndarskapet att upphöra, säger hon och fortsätter:

– Alla har en röst som förtjänar att höras. När hon ville prata med andra människor så såg jag till att hon fick det. Jag pratade med hennes juridiska team, med hennes tidigare juridiska team, något som inte alls var till min fördel. Jag gjorde så mycket för att hjälpa henne, men i slutändan är det hon som måste ta sig igenom det.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons