James Corden hedrade offren för terrorattacken: "Jag kände mig väldigt långt borta hemifrån"

23 mar, 2017 
London skakades under onsdagen av en misstänkt terrorattack och fem personer har dött. Programledaren James Corden valde att viga en stund av sitt program för att hedra offren och sin hemstad.
Annons

Talkshow-programledaren James Corden leder det populära amerikanska programmet Late Late Show och under onsdagen valde han att under några minuter i programmet hedra de personer som föll offer för terrorattacken i London.

”Jag vet att många i Storbritannien ser det här programmet och många från Storbritannien jobbar med det här programmet. Våra tankar går till alla som blivit påverkade av det här”, sa James Corden och fortsatte:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Det var konstigt att se nyheterna i dag. Jag kände mig väldigt långt borta hemifrån. När något sådant här händer i din hemstad har du inte en känsla av glädje över att vara så långt borta. Du önskar att du var där med dina nära och kära för att stå vid deras sida.”

Han hyllade även sin hemstad och Londonbornas agerande i samband med och efter attacken: ”London är en mångsidig, stolt och briljant stad och en sak är säker – om det här terrordådet skulle dela på Londonborna, så vet jag med säkerhet att allt något sådant här gör är att föra dem närmare varandra. Ikväll skickar vi våra innerliga tankar till alla i Storbritannien.”

Se hela James Cordens meddelande till London här:

Annons
Innehåller annonslänkar