Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Jacob Liebermann om relationen med Margaux Dietz: "Vi bryter"

10 dec, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Margaux Dietz och Jacob Liebermann bor numera isär. I en ny vlogg på Youtube svarar makarna på följarnas frågor om hur det står till mellan dem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det har varit en skakig höst för ELLE-profilen Margaux Dietz och Jacob Liebermann. Makarna, som inte längre bor tillsammans, har gjort slut flera gånger tidigare och väljer den här gången att prata öppet om krisen.

I en ny vlogg på Youtube svarar de nu på följarnas frågor om hur det står till i förhållandet – och varför de valt att bo isär:

– Vi har testat det mesta för att få ihop familjen. Vi har gjort slut många gånger, och det har varit då som vi hittat tillbaka till varandra, förklarar Margaux i videon Q&A – Vi svarar på era frågor.

Jacob tillägger:

Att inte bryta en negativ spiral är det värsta man kan göra. Att bara sitta i ett sjunkande skepp. Ingenting kommer att lösa sig av sig själv. Och där gick vi in. Vi bryter, vi sätter lite space mellan oss och ser vad som händer. 

”Arnold bor hemma hela tiden, men vi gör inte det”

Nu lägger föräldrarna fullt fokus på sonen Arnold. För att bibehålla Arnolds rutiner, och göra vardagen så normal som möjligt, är det Margaux och Jacob som turas om att bo i lägenheten:

Annons

Vi tror att det är viktigt för Arnold att ha en trygg punkt, så att han inte behöver flytta runt och bo i olika sängar. Så Arnold bor hemma hela tiden, men vi gör inte det, säger Margaux. 

Makarna vill dock poängtera att de inte är osams eller bråkar – tvärt om. Kärleken finns där, men att vara offentliga personer är såklart inte helt okomplicerat när man går igenom en svacka:

Hade vi inte levt offentligt, som vi faktiskt gör, så hade nog ingen annan än vår närmaste familj vetat om det här, tror Margaux. 

Just den biten har också varit den svåraste för Jacob att hantera, faktumet att behöva prata med personer som man annars inte hade berättat något för:

– Det är så lätt för folk att tycka så mycket. Jag tycker inte om att folk tror att man är ett offer och går runt och tycker synd om en, säger han och fortsätter:

Man behöver inte tro att vårt liv kollapsar och att alla behöver ta i en med silkeshandskar. 50-60 procent av småbarnsföräldrar går isär. Jorden håller inte på att gå under.

Annons

Däremot är de medvetna om att det nuvarande upplägget inte kommer att fungera hur länge som helst, men att man just nu tar det dag för dag:

Det viktigaste är att kommunicera och inte tro att saker löser sig av sig själv, avslutar Margaux. 

”Vi är inte ett par”

I en kommentar till blogginlägget Jacob och jag svarar bekräftar influencern även att hon och Jacob inte längre är ett par, något vissa följare inte tycker framgår i den nya videon:

”Kände inte heller direkt att jag fick svar på frågan i videons titel, vilket var själva anledningen till att jag faktiskt klickade mig in och kollade på den. Har ni gjort slut/skilt er? Vi fattar ju att ni inte bor ihop – men är ni ett par? Nej det angår inte oss, eller mig, men klart man vill ha svar på frågorna när ni påstår att ni öppnar upp er. Känns mest som att den här videon fiskade views”, lyder kommentaren, varpå Margaux svarar:

”Nej vi är inte ett par. Kram.”

Se videon Q&A – Vi svarar på era frågor:

Läs mer:

Margaux Dietz avslöjande om krisen med Jacob – har flyttat isär

Margaux Dietz om svackan i äktenskapet: ”Det är tufft”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons