Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Ja, Harry Styles har dansat igen

06 sep, 2021 
AvLouise Berglund
Harry Styles
Harry Styles världsturné har dragit igång. Första stoppet var Las Vegas. Förutom att bjuda på dansshow lyckades Harry Styles halka i en vattenpöl – allt finns såklart dokumenterat på Tiktok.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Harry Styles du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

Harry Styles världsturné Love on tour har, som alla konserter och planerade turnéer, försenats på grund av pandemin.

Men under första helgen i september drog den äntligen igång. Första datumet ut var i Las Vegas, på MGM Grand Garden Arena. Utomhustemperaturen i Las Vegas låg på nästan 40 grader men det hindrade inte Harry Styles fans från att köa för att inhandla merch från turnén redan under dagen.

Harry Styles fans
Kön i Las Vegas för att köpa Harry-merch <3

Så var Harry Styles första konsert på Love on tour

Hur var den första konserten då? Underbar, om man ska tro Tiktok. Min fyp har nämligen förvandlats till en rosa fest. Det är ingen nyhet att den brittiska före detta One Direction-medlemmen trivs på scen.

Annons

Harry Styles bjöd åter igen på en av sina otroliga spontandanser (ingen har väl glömt dansstegen på årets Grammygala?). Iklädd sina signaturhöga byxor, denna gång i rosa matchat med en väst levde han sitt bästa liv under konserten.

Alla Harry-fans vet att att han ofta ägnar sig åt att spruta vatten upp i luften. Det är typ hans partytrick. Självklart innehöll konserten även detta moment. Den här gången lyckades Harry Styles dock halka i en vattenpöl på scen.

Annons

Jag vill inte stäcka mig så långt att säga att han gjorde en Carola på Skansen. Inga prästkgragar verkar ha varit inblandade i kast från scen. Däremot bestämde Harry Styles sig för att kasta vatten från en flaska rakt ut i publiken. Det här finns självklart dokumenterat på Twitter. Fansen verkar dock inte vara speciellt sura över det.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons