Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

J.K. Rowling bekräftar slutet av Harry Potter: "Harry är klar nu!"

01 aug, 2016 
AvAxel Scholtze
Nu har slutet kommit på riktigt – J.K Rowling bekräftar att hon nu är klar med sin största karaktär: Harry Potter.
Annons

I lördags bekräftade författaren J.K. Rowling att historien om Harry Potter nu – på riktigt – är över! Den senaste boken Harry Potter and the Cursed Child blir den sista i serien om pojken som överlevde. Boken är även gjort som pjäs, som i lördags hade premiär i London. Under premiären dementerade J.K Rowling att slutet är här.

– Harry åker på en stor resa under dessa sista delar,  och sen tror jag vi är klara, säger J.K Rowling till Reuters i lördagens under premiären av pjäsen i London.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Den nya boken handlar om Harrys liv – 19 år efter slutet på original serien – med sitt jobb på trolldomsministeriet och hans son Albus som för första gången äntrar trollkarlsvärlden.

Pjäsen, som är fem timmar lång, är utsåld ända fram till maj 2017.

Foto All Over Press

 

Annons