Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Isabella Löwengrips löfte inför sommarpratet: ”Kommer blotta mig”

14 jun, 2019 
AvEmma Castman
Isabella Löwengrip sommarpratar den 24 juni
Isabella Löwengrip har siktet inställt på USA och från och med i höst är planen att hon ska bo i New York på halvtid. Innan dess ska influencern dock debutera som sommarpratare i P1. Ett uppdrag som hon hoppas ska generera större förståelse för henne som person.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Redan i april i år började det spekuleras i om Isabella Löwengrip var en av årets sommarpratare, det efter att influencern publicerat en bild på ett dokument döpt till ”Sommar i P1” på sin blogg. Två månader senare presenterades alla värdar i Berwaldhallen i Stockholm – och då stod det klart att spekulationerna stämmer. Den 24 juni kommer Isabella Löwengrip att debutera som värd i Sommar i P1.

Bloggaren och entreprenören har levt halva sitt liv i offentligheten, men hur såg tillvaron egentligen ut innan det? Vem var Isabella innan hon blev Blondinbella med hela svenska folket – och vad är det som driver henne till att arbeta så hårt som hon gör? Det och mycket annat lovar 28-åringen att berätta mer om i sitt sommarprat.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Det är otroligt stort att få göra det här, och jag är extremt tacksam, sa hon på scenen under presskonferensen.

Om hur uppväxten har präglat henne

Isabella har länge varit öppen med sin knackiga relation till sin pappa. Under flera år hade de ingen kontakt alls, men under 2018 valde de att ge relationen ett nytt försök och ta upp kontakten. Efter deras första möte delade hon med sig av sina tankar i bloggen:

Annons

”Tiden flög. Det är häftigt att se sin kärna. Mina starkaste drag kommer ju från honom. Energin, livsglädjen, se möjligheter i allt, snöa in sig på saker, viljan att förändra, listan kan göras lång. Det är mycket att smälta. Men när jag satte mig i taxin hem kände jag mig rörd och tacksam. När jag kom innanför dörren kom tårarna.”

Huruvida Isabella kommer att berätta mer om relationen till sin pappa i Sommar i P1 är ännu oklart, men att sommarpratet till viss del kommer att handla om hur uppväxten präglat henne som person är ett som är säkert.

– Jag får inte berätta så mycket om vad mitt sommarprat kommer att handla om, men jag kommer bland annat ta upp det som format mig till den individ jag är i dag. Det som ligger till grund för mina drivkrafter, och vad det är som gör att jag orkar gasa på som jag gör. Med mitt sommarprat hoppas jag att man får en större förståelse för varför jag gör vissa val här i livet.

Annons

Isabella Löwengrip satsar på USA

Förutom att prata om det som varit kommer Isabella också att blicka framåt och berätta om drömmen om USA. Förklara varför hon bestämt sig för att packa väskan och satsa på staterna, i hopp om att inspirera andra till att våga ta klivet ut i ovissheten.

– Vi behöver fler kvinnliga förebilder. Det låter klyschigt, men ändå händer det inte så mycket. Vi behöver fler personer som vågar sticka ut hakan och säga: Här är mina drömmar och hit ska jag.

Att prata om drömmar, visioner och mål är verkligen inget som rör Isabella i ryggen. Däremot erkänner hon att uppdraget som sommarvärd i P1 faktiskt skrämmer henne.

– Jag är van vid att vara i min arbetsroll, men här kommer jag blotta mig själv på ett annat sätt. Nu är jag bara Isabella, och att få berätta om hur mitt liv ser ut bakom kulisserna känns läskigt. Samtidigt tycker jag att det är väldigt stort och mäktigt. Det här blir ett bra avslut på min svenska karriär och ett avstamp i min satsning på USA.

Foto: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Läs mer:

Här är alla sommarvärdar i Sommar i P1 – hela listan

Annons