Isabella Löwengrip startar ny podd med Anna Björklund

20 jan, 2023 
Isabella Löwengrip och Anna Björklund
Fint, fult och pengar. Det är namnet på Isabella Löwengrips nya podd ihop med den tidigare Della Q-medlemmen Anna Björklund. Temat ska kretsa kring både fin- och fulkultur.
Annons
Isabella Löwengrip om hemligheterna i nya boken Isabella
Isabella Löwengrip om hemligheterna i nya boken Isabella

Nya poddar och duos ploppar upp som svampar. Nu meddelar Acast att de signat hela åtta nya poddar – inom allt från humor till populärkultur och ekonomi.

Det ska Isabella Löwengrips nya podd handla om

I Fint, fult och pengar får vi möta en nya duo. Nämligen entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip ihop med författaren och medieprofilen Anna Björklund. De båda är vänner sedan tidigare och enligt ett pressmeddelande kommer den nya podden ta avstamp i både fin- och fulkulturen. Tanken är att duon ska nyhetsreflektera och bjuda in lyssnarna till sina två skilda värdar inom både det kulturella och kommersiella.

Annons

– Trots att Anna och jag är födda samma år och uppvuxna under samma digitala era så har vi verkat på helt olika arenor där våra liv har tagit olika riktningar. Anna som lever och andas i den kulturella sfären, och jag som satsat mina kort på entreprenörskap. Jag ser fram emot att vi tillsammans kan dela finurliga infallsvinklar kring vår samtid på ett roligt och fascinerande sätt, trots våra ytterligheter, säger Isabella Löwengrip i pressmeddelandet.

Nya poddar på Acast 2023
Poddregn hos Acast 2023.

Isabella Löwengrip och Anna Björklund har poddat tidigare

Isabella Löwengrip har sedan tidigare podden Isabella söker Sheila ihop med sin bästa vän Sheila Arnell. Där är temat mer bakom kulisserna, kärlek, vänskap och kvinnohälsa.

Annons

Även Anna Björklund har erfarenhet av poddande. Hon hade tidigare medverkat både i Tankesmedjan och den omskrivna podden Della Q som lades ner efter konflikter mellan deltagarna .

Första avsnittet av podden Fint, fult och pengar släpps den 2 februari 2023.

5 snackisar från veckan som gått
5 snackisar från veckan som gått
Annons
Innehåller annonslänkar