Isabella Löwengrip och Erik Selin går skilda vägar

Isabella Löwengrip och Erik Selin går skilda vägar

Isabella Löwengrip och Erik Selin går skilda vägar. Det är på bloggen som hon berättar om beslutet. ”Relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut”, skriver Isabella Löwengrip.
13 januari, 2020

I våras började rykten cirkulera om att entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 29, hade hittat kärleken igen. I april hintade hon själv om att det fanns någon som hennes hjärta klappade extra för.

”Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skrev hon då på sin blogg.

Och det dröjde inte många veckor förrän den svenska mångmiljardären Erik Selin, 52, pekades ut som Isabella Löwengrips pojkvän. Han är VD för ett bostadsbolag värt över 100 miljarder kronor och har flera gånger de senaste åren röstats fram som den mäktigaste inom fastighetsbranschen via Fastighetsvärldens årliga omröstning bland investerare.

Efter det har paret varit fåordiga om relationen – men några gånger har Erik Selin flimrat förbi på några av Isabella Löwengrips Instagram story. I ett inlägg på bloggen i slutet av november förklarade hon varför hon väljer att inte prata så mycket om sitt kärleksliv.

”Jag vet att många av er är nyfikna på min relation men det finns så många fler att ta hänsyn till så därför väljer jag att inte skriva om honom”, skrev hon då.

Isabella Löwengrip och Erik Selin går skilda vägar

Men nu är kärlekssagan över för paret. Det är på Isabellas blogg som hon berättar om beslutet.

”Något som aldrig är lätt är att skriva är om relationer som tar slut. Hur berättar man om något så stort med så få ord som möjligt?Jag har fått lära känna en fantastisk människa med ett enormt hjärta och där uttrycket klok som en bok inte riktigt räcker till.. Vi har varit världen runt, pratat och pratat, tittat ut över mörka hav, trampat på stigar, gått i regn, i blåst, i stark sol och under tiden funnit en balans där vi har kunnat luta oss mot varandra oavsett vad. Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut”, skriver hon och tillägger:

”Med det sagt så är vi inte längre ett par. Men jag funnit en nära vän vilket jag är tacksam över”.

Hon delar även med sig av beslutet på Instagram.

”Erik och jag har beslutat oss för att avsluta vårt förhållande. Det är såklart ett tufft beslut, men jag är väldigt tacksam att vi har hittat en vänskap som kommer vara en hel livstid”, skriver hon i inlägget.

Text: Alice Göransson, Foto: TT

Läs mer: 

Isabella Löwengrips kris skildras i ny dokumentär

Därför försvann Isabella Löwengrip – erkännandet efter pausen

Isabella Löwengrips gamla bolag i konkurs – månader efter lanseringen