Isabella Löwengrip: "Min värsta tid i min karriär hittills"

Isabella Löwengrip: "Min värsta tid i min karriär hittills"

Nu berättar Isabella Löwengrip att den stora krisen inte bara påverkar henne psykiskt, utan även fysiskt.
23 oktober, 2019

Bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip skulle lämna Sverige för att i stället etablera sig utomlands. Under året har hon berättat om sina storslagna planer på en internationell karriär, bland annat genom att starta en digital byrå i New York med fokus på privatflyg.

Men så blev det inte. Under hösten tvingades Isabella lägga USA-satsningen på is – för att inte gå i konkurs. Försöken att lansera hudvårdsföretaget Löwengrip Beauty internationellt har kostat henne stora summor pengar, som helt hade tagit slut om ingenting gjorts:

”Där är vi alltså nu. Vi tar inga mer risker, hade skutan inte vänts och vi inte agerat hade allt mitt kapital ätits upp och tillslut hade vi gått i konkurs”, skrev hon på sin blogg i början av oktober.

”Vissa beslut gör mig så enormt illamående”

Sedan dess har Isabella haft det riktigt tufft. I ett nytt blogginlägg berättar 29-åringen att hon aldrig upplevt en större kris, vilket påverkar henne såväl psykiskt som fysiskt:

”Idag har jag tagit beslut som fått mig att kräkas. Jag gick rakt från mötet in till damernas. Ångesten slog i taket. Det har varit en tung dag blandat med några bra stunder. Gråt och skratt. Ångest och hopp. Allt i ett enda stort virrvarr. Det blir bra. Vi kommer ta oss igenom detta men det är otroligt smärtsamt vägen dit”, skriver hon och fortsätter:

”Det är min värsta tid i min karriär hittills, vissa beslut gör mig så enormt illamående. Jag har känt på hur kroppen påverkas av stress tidigare men det här är på ett annat sätt. Vi är inne i en kris och det tär på mig fysiskt och psykiskt.”

Nu hoppas Isabella kunna arbeta sig igenom krisen med hjälp av sitt team:

”Mitt sätt att hantera allt på är att ta stöttning från mitt team, behålla mina rutiner och arbeta på. Aldrig stanna upp utan vara handlingskraftig. Det finns inget annat sätt att ta sig ur en kris än att jobba sig ur den.”

Läs mer:

Isabella Löwengrip om svackan i karriären: ”Fruktansvärt läskigt”

Isabella Löwengrips drömlägenhet i New York: ”Helt fantastiskt”

Odd Spångbergs svar på tal efter Isabella Löwengrips sommarprat

Foto: Lars Pehrson//TT