Isabella Löwengrip bröt ihop i lekparken: "Världens värsta vecka"

Isabella Löwengrip bröt ihop i lekparken: "Världens värsta vecka"

Läget är fortsatt tufft för Isabella Löwengrip. I ett nytt blogginlägg berättar entreprenören att hon inte längre kan kontrollera sina tårar efter alla svåra beslut.
04 november, 2019

Isabella Löwengrip befinner sig i en djup kris. I oktober meddelade 29-åringen att den stora USA-satsningen nu helt lagts på is – för att förhindra en annalkande konkurs:

”Vi tar inga mer risker, hade skutan inte vänts och vi inte agerat hade allt mitt kapital ätits upp och tillslut hade vi gått i konkurs”, bloggade hon i början av oktober.

För att rädda sin verksamhet har Isabella tvingats ta många tuffa beslut, bland annat att sälja sin lyxvilla på Lidingö:

”Idag har jag tagit beslut som fått mig att kräkas. Jag gick rakt från mötet in till damernas. Ångesten slog i taket. Det har varit en tung dag blandat med några bra stunder. Gråt och skratt. Ångest och hopp. Allt i ett enda stort virrvarr. Det blir bra. Vi kommer ta oss igenom detta men det är otroligt smärtsamt vägen dit”, skrev hon för två veckor sedan.

”Det har varit så mycket tuffa beslut på löpande band”

Hittills har entreprenören talat öppet om krisen och delat den tuffa resan med sina följare, men i förra veckan tog hon i stället ett steg tillbaka på sina sociala medier. Under söndagen valde hon dock att uppdatera bloggen med ett nytt inlägg, där hon ärligt erkänner att läget är fortsatt allvarligt:

”Jag har försökt att känna mig glad i helgen men jag lämnade mitt livs tuffaste vecka bakom mig så jag har pendlat minst sagt mellan sorg, förtvivlan och glädje”, skriver Isabella, och berättar hur hon gråtit hejdlöst i lekparken:

”Jag behöll solglasögonen på trots att solen försvann. Det bara rann under (barnen märkte inte). De första veckorna kunde jag kontrollera tårarna men nu går det inte längre. Det har varit så mycket tuffa beslut på löpande band, det går inte att ta dom utan att bryta ihop. Inget annat hade varit mänskligt … Trots världens värsta vecka har jag lyckats ge barnen en fin Halloween-vecka. Inget höstlov men det blev bra ändå.”

LÄS MER: 

Isabella Löwengrip om inställda USA-satsningen: ”Det gör ont när drömmar krossas”

Isabella Löwengrips drömlägenhet i New York: ”Helt fantastiskt”

Foto: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT