Irina Shayks ilska över ryktena om relationen med Kanye West: ”Lögner”

19 jul, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Kanye West och Irina Shayk dejtar fortfarande – trots ryktena om motsatsen.
Rykten säger att förhållandet mellan Kanye West och Irina Shayk är över – en dryg månad efter att de först syntes tillsammans.
Så är det dock inte enligt källor till People, och supermodellen ska vara så rasande över uppgifterna att hon funderar på att koppla in jurister.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Irina Shayk
5 saker du kanske inte visste om Irina Shayk

Det har gått ett halvår sedan nyheten kom om att Kim Kardashian lämnat in ansökan om skilsmässa från Kanye West. Båda två har varit rätt tysta om det hela, men i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians lyfte Kim på locket.

– Jag tycker han förtjänar någon som stöttar honom i allt han gör, följer med honom överallt och flyttar till Wyoming. Jag kan inte göra det. Han borde ha en fru som stöttar hans val och som reser med honom och gör allt det här, säger hon i programmet och tillägger:

– Jag kan inte. Jag känner mig så misslyckad. Det är mitt tredje äktenskap. Ja, jag känner mig som en förlorare, men jag inte ens tänka på det. Jag vill vara lycklig.

Annons
Irina Shayk och Kanye West i Frankrike.
Irina Shayk och Kanye West i Frankrike.TT

I juni började det cirkulera bilder på Kanye West och modellen Irina Shayk från deras romantiska semester i södra Frankrike. Enligt källor till tidningen People har de känt varandra i flera år.

Uppgifter: Romansen över mellan Kanye West och Irina Shayk

Nu skriver Page Six att romansen är över efter att Shayk tackat nej till en ny Frankrikeresa med Kanye West. Detta kommer efter att artisten dykt upp under Paris fashion week utan modellen.

– Hon tycker om honom som en vän men vill inte ha ett förhållande med honom, säger en uppgiftslämnare enligt sajten.

Annons

– Hon vill inte att folk ska tro att de dejtar, vilket är vad pressen skulle skriva om hon dök upp med honom i Paris. Det skulle bli ännu en månad av skriverier om att de dejtar, fortsätter källan.

Kanye West i Paris, utan Irina Shayk.
FVA

Slår tillbaka mot rykten

Hur det är med den saken verkar dock inte helt glasklart. Enligt People är Irina Shayk nämligen rasande över Page Six uppgifter.

– Irina är upprörd över lögnerna om henne och Kanye, säger en källa till People och menar att planerar att koppla in jurister för att få rätta till det hela.

Annons

– De dejtar fortfarande, menar källan.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar