Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Instagramkonton som alla Skam-fans MÅSTE hålla koll på

16 dec, 2016 
I väntan på en ny säsong av Skam plöjer vi igenom karaktärernas och skådespelarnas Instagrams och lyssnar på spellistan från succéserien. Här är alla Instagram-konton att hålla koll på.
Annons

Norska tv-serien Skam har tagit världen med storm och serien har redan efter tre säsonger en stor skara fans som längtar efter mer. NRK:s serie visas i drygt 20 länder och SVT har släppt den andra säsongen med svenska undertexter tidigare än planerat i och med det stora trycket från fansen. Den tredje säsongen väntas komma till SVT i januari 2017, men exakt datum är fortsatt okänt.

En fjärde säsong spelas in just nu och kommer att sändas under våren i Norge. Men om du, precis som en stor skara andra fans, längtar efter nästa avsnitt och säsong, finns det lite tröst att hitta på internet. Dels publicerar NRK en hel del extramaterial som sms mellan karaktärerna på sin Skam-blogg och det finns även en podcast som handlar om Skam. Du hittar även musiken från tv-serien i en spellista på Spotify.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

En del av karaktärerna i Skam har dessutom Instagram-konton som uppdateras då och då. Här kan alla fans få lite fler bilder som lyser upp tillvaron i väntan på att nästa klipp eller sms-konversation ska publiceras.

Annons

Noora Sætre – @loglady99

Vilde Lien Hellerud – @ellevillevillde

Chris Berg – @stas_a_vaere_chris

Sana Bakkoush – @sana_bakkoush

Eva Kviig Mohn – @evamohn2

Kosegruppa – @kosegruppa2017

William Magnusson – @magnussonwilliam

https://www.instagram.com/p/BGNPgBCubaT/?taken-by=magnussonwilliam

Jonas Noah Vasquez – @jonas9000

Isak Valtersen – @isakyaki

Christoffer Schistad – @chrisschistad

Även en del av skådespelarna har öppna Instagram-konton:

Josefine Frida Pettersen (Noora) – @josefinpettersen

Ulrikke Falch (Vilde) – @ulrikkefalch

Iman Meskini (Sana) – @imanmeskini

Ina Svenningsdal (Chris) – @inasven

Thomas Hayes (William) – @thohay

Herman Tømmeraas (Christoffer) – @hermantommeraas

Marlon Langeland (Jonas) – @marlonlangeland

Annons