Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Inspelningen av Euphoria avbryts – på grund av corona

15 mar, 2020 
AvEmma Castman
Inspelningen av Euphoria avbryts – på grund av corona
För bara ett par dagar sedan var inspelningen av Euphoria säsong 2 i full gång. Men nu har allt förändrats, produktionen är avbruten och framtiden oviss. Här förklarar vi varför.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

HBO-serien Euphoria inledde nyligen inspelningen av sin andra säsong, och för bara ett par dagar sedan bjöd produktionen på en första inblick bakom kulisserna. Det då Euphorias officiella Twitter-konto la ut bilder på Zendaya och motspelaren Angus Cloud när de läser manus, följt av texten:

”Nu kör vi”.

Men nu, mindre än en vecka efter att vi fick ta del av fotografierna på sociala medier, har planerar ändrats helt. Inspelningen av seriens andra säsong är nämligen avbruten. Anledningen? Coronaviruset covid-19.

Flera produktioner påverkas

Det är Warnermedia entertainment, som bland annat äger HBO och HBO Max, som har meddelat att de kommer att avbryta flera av sina produktioner på grund av viruset. Däribland den populära serien Euphoria, rapporterar flera amerikanska medier.

”Med anledning av den globala nödsituationen relaterad till covid-19, arbetar vi nära våra kreativa team för att utvärdera statusen för varje enskild serie i enlighet med riktlinjerna från Centers for Disease Control and Prevention (USA:s nationella folkhälsomyndighet, reds. anm.) samt lokala hälso- och regeringstjänstemän.”, säger de i ett pressmeddelande, följt av:

Annons

”Vi kommer att avbryta några av våra pågående produktioner, samt skjuta upp några av de som är planerade att starta snart. Hälsa och säkerhet för våra teammedlemmar är alltid vår högsta prioritet.”

När inspelningen av Euphoria kommer att fortsätta, och hur säsongens premiärdatum kommer att påverkas, är ännu inte klart. Tidigare har man gått ut med att seriens andra säsong kommer att släppas någon gång under 2020, men ett mer exakt datum har aldrig varit kommunicerat.

Foto: HBO

LÄS MER:

Är Euphoria-stjärnorna Zendaya och Jacob Elordi ihop?

Här är allt vi vet om Euphoria säsong 2

Quiz: Hur mycket kan du om Euphoria?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons