Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

7 ikoniska serie-par som hatade varandra i verkliga livet

24 jun, 2021 
AvNina Nyström
Luke och Lorelai
Snacka om proffsigt skådespeleri! Här är sju älskade tv-par som överraskande (och deppigt nog) inte stod ut med varandra under inspelningarna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 7 ikoniska serie-par som hatade varandra i verklighetenBrand logo
TV: Se 7 ikoniska serie-par som hatade varandra i verkligheten

Man älskar ju att följa sina gulliga favoritpar i tv-serier, ibland så pass att man önskar att de ska bli kära i verkligheten. Men, ibland är det långt ifrån så, för vissa gör verkligen bara sitt jobb och håller sig långt ifrån varandra när kameran stängs av.

Andra har mycket riktigt en sprakande kemi, som gör att de först inleder en romans, och sen när den tar slut blir det MYCKET stelt att spela ett kärlekspar i flera säsonger till.

Och så har vi de som verkligen inte gillar varandra, men som tydligen ändrar sig många år senare...

Annons

Brooke och Lucas, One Tree Hill

BROOKE OCH LUCAS, ONE TREE HILL

Va, tänker du? Chad Michael Murray och Sophia Bush var väl ihop? Det stämmer. Det var de, under en ganska kort period. Paret blev som sagt först kära under inspelningen, och gifte sig efter något år. Men, bara fem månader senare ansökte de om skilsmässa. Det ryktades att Chad Michal Murray hade varit otrogen med Paris Hilton och stämningen var så att säga dålig under de följande åren de spelade ett par. De två har idag inget till övers för varandra och säger att de aldrig borde ha gift sig.

Annons

Luke och Lorelai, Gilmore Girls

LUKE OCH LORELAI, GILMORE GIRLS

Finns det ett gulligare par än Luke och Lorelai? Tanken på att de två skådisarna inte skulle komma överens är svindlande! Men tydligen var stämningen tryckt mellan skådisarna och kemin funkade inte alls. Båda ska ha svarat kort och bestämt ”Nej” på frågan om de två är vänner i verkliga livet.

Puck och Santana, Glee

PUCK OCH SANTANA, GLEE

Glee hade flera populära par, och Puck och Santana var kanske inte de som fick mest uppmärksamhet. Men, deras dramatiska förhållande bidrog verkligen till spänning i serien. Även i verkliga livet var dramatiken på topp. Paret ska ha dejtat ett tag, men när det tog slut och Mark Salling började dejta andra ska Naya Rivera har både äggat(!) och repat hans bil som hämnd. Tyvärr slutade det med tragi för båda. Salling greps för barnpornografibrott, vilket Naya Rivera i sina memoarer inte alls var särskilt förvånad över. Naya Rivera omkom sedan i en tragisk drunkningsolycka 2020.

Annons

Mulder och Scully, Arkiv X

MULDER OCH SCULLY, ARKIV X

Det legendariska radarparet Mulder och Scully var så nära själsfränder som man kan komma. Efter rebooten 2018 verkar det som att Gillian Anderson och David Duchovny verkligen gillar att arbeta tillsammans. Men när serien var som mest populär i mitten av 90-talet, bråkade skådespelarna konstant och hade svårt att ens vara i samma rum. De båda menar att det främst berodde på att de tillbringade för mycket tid tillsammans och att inspelningsdagarna var långa och krävande.

Annons

Jackie och Kelso, That 70´s show

JACKIE OCH KELSO, THAT 70´S SHOW

Jepp! Idag är Mila Kunis och Ashton Kutcher lyckligt gifta och har två barn tillsammans. Men – det var inte kärlek vid första ögonkastet direkt. Publiken älskade det knasiga paret Jackie och Kelso, men i verkligheten hade de väldigt svårt för varandra och höll sig långt ifrån varandra mellan tagningarna. Vänner från den tiden blev därför mycket överraskade när de två plötsligt fann varandra många år senare.

George och Susan, Seinfeld

GEORGE OCH SUSAN, SEINFELD

Mer än en karaktär i Seinfeld har balanserat på gränsen mellan charmig och irriterande. Georges av- och på-flickvän Susan till hörde de som var mer åt det irriterande hållet. Men, hon såg åtminstone till att det hände saker i hans liv, fram tills dess att hon dog av att ha slickat igen för många giftiga kuvert. Hennes uttåg ut serien kan tyckas både överraskande och abrupt, men Jason Alexander ska ha haft så svårt att jobba tillsammans med Heidi Swedberg att ha bad manusförfattaren att skriva ut henne ut serien.

Annons

Ryan och Marissa, The O.C.

RYAN OCH MARISSA, THE OC

Vilket var ditt favoritpar i The O.C.? Ryan och Marissa eller Seth och Summer? I serien var det Ben McKenzies Ryan som var strulputten, men i verkligheten var det Micha Bartons drogproblem och divafasoner som gjorde att de andra skådespelarna hade svårt att jobba med henne, framför allt Ben McKenzie sägs det.

Foto: Skärmdumpar, TT

Inspirerat av: Screenrant, Cheatsheet

TV: Se Hollywoods mest ikoniska kändisparBrand logo
TV: Se Hollywoods mest ikoniska kändispar
Annons