Ikoniska kärlekspar på film – som verkligen tagit oss med storm

ikoniska filmpar

Jamie och Landon i A Walk to Remember och Chad och Taylor i High School Musical. Ja, det är två exempel på filmpar verkligen visar vad kärlek är på riktigt. Spana in fler exempel här!
23 juni, 2022
VIDEO: Ikoniska kärlekspar på film – som verkligen tagit oss med storm
0:52

Efter reklamen: VIDEO: Ikoniska kärlekspar på film – som verkligen tagit oss med storm

(0:52)

Slå på ljud

Vad krävs för att vi ska få upp ögonen för kärlekspar på film? Bland annat besvarade känslor, betydelsefull respekt och ömsesidig hänsyn. Här listar vi fem exempel på par som verkligen passar ihop!

Fina kärlekspar I film

Jamie och Landon i A Walk to Remember

I A Walk to Remember bevisar Jamie och Landon att kärleken verkligen övervinner allt. Jamie inspirerar Landon till att förändras till det bättre och när Jamie olyckligt dör insisterar han på att han fortfarande känner hennes kärlek.

Chad och Taylor i High School Musical

Folk brukar fokusera på Troy och Gabriella i High School Musical men låt oss rikta ljuset mot Chad och Taylor för en stund. För visst ser de underbara ut tillsammans? De tar med sig olika styrkor in i relationen och även om den sista filmen slutar med att de kommer in på olika college känns deras förhållande starkt nog att klara det.

Jake och Anna i Freaky Friday

Jake och Anna från Freaky Friday tycker verkligen om varandra på djupet. De uppskattar varandras olikheter och älskar varandra för vilka de är – på riktigt. Kan det bli finare? Jake blir inte ens avskräckt, utan fortsätter dejta Anna, i mammans kropp! Snacka om kärlek…

Viola och Duke i She's the Man

Viola klär ut sig till sin tvillingbror för att prova på livet som internatelev. Hon faller snart för fotbollslagets snygging Duke och lär känna alla hans fåniga och gulliga sidor. När allt uppdagas slutar det ändå lyckligt och visst känns de som ett par som alltid kommer få varandra att skratta?

Kat och Patrick i 10 orsaker att hata dig

Sist men inte minst, Kat och Patrick i 10 orsaker att hata dig. Relationen startar förvisso med att Patrick börja dejta Kat för att han får betalt för att göra det. Kort därefter faller han dock pladask för henne och relationen utvecklas verkligen till något vackert. Så, Patrick – du är förlåten.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

SE OCKSÅ: Tips på sevärda filmer från 2000-talet
0:52

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Tips på sevärda filmer från 2000-talet

(0:52)

Slå på ljud