Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Ikoniska kärlekspar på film – som verkligen tagit oss med storm

23 jun, 2022 
AvEmma Castman
ikoniska filmpar
Jamie och Landon i A Walk to Remember och Chad och Taylor i High School Musical. Ja, det är två exempel på filmpar verkligen visar vad kärlek är på riktigt. Spana in fler exempel här!
Annons
VIDEO: Ikoniska kärlekspar på film – som verkligen tagit oss med stormBrand logo
VIDEO: Ikoniska kärlekspar på film – som verkligen tagit oss med storm

Vad krävs för att vi ska få upp ögonen för kärlekspar på film? Bland annat besvarade känslor, betydelsefull respekt och ömsesidig hänsyn. Här listar vi fem exempel på par som verkligen passar ihop!

Fina kärlekspar I film

Jamie och Landon i A Walk to Remember

A Walk to Remember

I A Walk to Remember bevisar Jamie och Landon att kärleken verkligen övervinner allt. Jamie inspirerar Landon till att förändras till det bättre och när Jamie olyckligt dör insisterar han på att han fortfarande känner hennes kärlek.

Annons

Chad och Taylor i High School Musical

High School Musical

Folk brukar fokusera på Troy och Gabriella i High School Musical men låt oss rikta ljuset mot Chad och Taylor för en stund. För visst ser de underbara ut tillsammans? De tar med sig olika styrkor in i relationen och även om den sista filmen slutar med att de kommer in på olika college känns deras förhållande starkt nog att klara det.

Jake och Anna i Freaky Friday

Freaky Friday

Jake och Anna från Freaky Friday tycker verkligen om varandra på djupet. De uppskattar varandras olikheter och älskar varandra för vilka de är – på riktigt. Kan det bli finare? Jake blir inte ens avskräckt, utan fortsätter dejta Anna, i mammans kropp! Snacka om kärlek…

Annons

Viola och Duke i She's the Man

She's the Man

Viola klär ut sig till sin tvillingbror för att prova på livet som internatelev. Hon faller snart för fotbollslagets snygging Duke och lär känna alla hans fåniga och gulliga sidor. När allt uppdagas slutar det ändå lyckligt och visst känns de som ett par som alltid kommer få varandra att skratta?

Kat och Patrick i 10 orsaker att hata dig

10 orsaker att hata dig

Sist men inte minst, Kat och Patrick i 10 orsaker att hata dig. Relationen startar förvisso med att Patrick börja dejta Kat för att han får betalt för att göra det. Kort därefter faller han dock pladask för henne och relationen utvecklas verkligen till något vackert. Så, Patrick – du är förlåten.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

SE OCKSÅ: Tips på sevärda filmer från 2000-taletBrand logo
SE OCKSÅ: Tips på sevärda filmer från 2000-talet

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons