Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Icona Pops festivalpepp: ”Roskilde var en otrolig upplevelse”

01 jul, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Icona Pop delar med sig av sitt bästa festivalminne och tipsar om hur du får en grym sommar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I går drog Bråvalla igång med några av Sveriges största artister. Vi passade på att ta ett snack med Icona Pop inför årets upplaga av Bråvalla.

Missa inte att Icona Pop tar över Spotifys Snapchat-konto under lördagen. 

LÄS OCKSÅ:

Icona Pop: När saker blir för uppstyrda – ser vi alltid till att stöka till det

19 saker du garanterat varit med om på tältfestival

Checka in på det ultimata festivalboendet under Way out west

Hej Aino och Caroline! Vilket är ert sjukaste festivalminne?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Det är svårt att säga då vi har så himla många festivalminnen (som de gamla festivalkids vi är). Men om vi pratar om de gånger vi spelat på festival, så måste vi säga att Roskilde var en otrolig upplevelse. Det var en sådan sjuk känsla. Vi hade varit i USA och så kom vi tillbaka till Europa. Vi var osäkra på om någon skulle vara i publiken, och så var det över 30 000 där. Roskilde är verkligen festival på riktigt.

Annons

Vilken artist är den roligaste att turnera med? Och varför?

– Vi har haft lyxen att alla vi har turnerat med har varit otroligt snälla och det har alltid varit bra stämning på turnén. Men måste vi välja, säger vi nog Miley Cyrus. Det var vår första stora turné och vi var var så imponerade av henne. Hon är verkligen skitroligt och jobbar så otroligt hårt.

Vad är det galnaste ett fan har gjort?

– Haha jag (Caroline) har haft ett fan som ville bli min butler. Han skickade runt brev till alla vi jobbat med och presenterade sig själv och sina talanger. Han skrev att han var jättebra på att laga mat och städa och ville jobba grattis för mig bara han fick bli min butler.

Till årets upplaga av Bråvalla… Vad kommer ni att visa upp på Snapchat som ni inte vanligtvis bjuder på?

– På festival kan allting hända. Vi kanske kommer sjunga på en ny låt som vi håller på att skriva just, ni kommer få hänga med på vår feta turnébuss och det blir väääääldigt personligt med oss helt enkelt.

Slutligen: vad är ert bästa tips för en grym sommar? 

– Bästa tipset för en bra sommar är att bada så mycket ni kan, man ångrar aldrig ett bad. Häng med era nära och kära. Boka inte in för mycket utan spara lite tid till allt det somriga.

Annons