Mia Skäringer ett nytt tv-program – då är det premiär

Mia Skäringer ett nytt tv-program – då är det premiär

Efter "Mia & Klara" och "Mia på Grötö" – nu får Mia Skäringer ett helt nytt tv-program. I dag, den 15 maj, har "Holy Mary" premiär på Viafree.
15 maj, 2018

Ett fan av Mia på Grötö och podcasten Skäringer/Mannheimer? Då kommer du förmodligen att älska Mia Skäringer nya tv-program. Redan i dag, den 15 maj, har Mias Holy Mary premiär.

Gästas av kända profiler

Programmet, som sänds på streamingtjänsten Viafree, beskrivs som ett ”spontant program med möten runt mat och musik”. Gäster är kända profiler som Nino Ramsby, Anna Mannheimer och Christian Kjellvander. Även Ann Westin, Kaliffa, Motoboy, Linnea Olsson, Cissi Wallin, Mikael Dalén, Julia Frej, Matilda Sjöström och Claes Classon kommer att gästa Holy Mary.

Trots att programmet är ett slags intervjuprogram, liksom Mia på Grötö, finns det en del skillnader programmen emellan.

– Mycket mera orepat, spontant och ruffigt. Vi fångar stunden och nya oanvända miljöer, har Mia förklarat för Dagens Media.

Det första avsnittet gästas av Nino Ramsby. Det blir ett känslosamt möte.

– Det blir så klart en stark historia. Sen är Mia skäringer överlag en väldigt härlig person som går in med själ och hjärta i samtalen och det märks, säger Susanne Nylén som är pressansvarig för Holy Mary.

Läs mer:

Mia Skäringer hyllas efter inlägget om kritiken mot #metoo

Äntligen! Mia Skäringer åker ut på turné igen – då släpps biljetterna

Mia Skäringers skämt om Hannah och Amanda

Läs Mia Skäringers hyllade inlägg: ”Så jobbar ett kvinnligt geni”

Foto: Viafree/MTG