Mia Skäringer ett nytt tv-program – då är det premiär

15 maj, 2018 
AvJohanna Lejon
Efter "Mia & Klara" och "Mia på Grötö" – nu får Mia Skäringer ett helt nytt tv-program. I dag, den 15 maj, har "Holy Mary" premiär på Viafree.
Annons

Ett fan av Mia på Grötö och podcasten Skäringer/Mannheimer? Då kommer du förmodligen att älska Mia Skäringer nya tv-program. Redan i dag, den 15 maj, har Mias Holy Mary premiär.

Gästas av kända profiler

Programmet, som sänds på streamingtjänsten Viafree, beskrivs som ett ”spontant program med möten runt mat och musik”. Gäster är kända profiler som Nino Ramsby, Anna Mannheimer och Christian Kjellvander. Även Ann Westin, Kaliffa, Motoboy, Linnea Olsson, Cissi Wallin, Mikael Dalén, Julia Frej, Matilda Sjöström och Claes Classon kommer att gästa Holy Mary.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Mia Skäringer är aktuell i TV-serien Holy Mary.

Trots att programmet är ett slags intervjuprogram, liksom Mia på Grötö, finns det en del skillnader programmen emellan.

Annons

– Mycket mera orepat, spontant och ruffigt. Vi fångar stunden och nya oanvända miljöer, har Mia förklarat för Dagens Media.

Det första avsnittet gästas av Nino Ramsby. Det blir ett känslosamt möte.

– Det blir så klart en stark historia. Sen är Mia skäringer överlag en väldigt härlig person som går in med själ och hjärta i samtalen och det märks, säger Susanne Nylén som är pressansvarig för Holy Mary.

Nino Ramsby gästar Mia Skäringer i Holy Mary.

Läs mer:

Foto: Viafree/MTG

Annons