Hugh Grant och svenska kärleken Anna – en snackis på Golden Globe

Återigen tog Hugh Grant med sig sin svenska kärlek Anna Eberstein på Golden Globe-galan. Och återigen blev paret en snackis...
08 januari, 2018

Natten mot måndag, svensk tid, gick årets Golden Globe-gala av stapeln i USA. Som vanligt bjöd galan på en hel del skvaller och skriverier om alla de kändisar som gick på röda mattan.

Ett par som hamnade i blickfånget lite extra i år var den brittiske skådespelaren Hugh Grant och hans svenska kärlek, Anna Eberstein. Anna och Hugh har varit i ett par i flera år och har två barn tillsammans, en son född 2012 och ett till barn, en dotter, som kom till världen 2015.

Flera utländska medier kommenterar nu Anna Ebersteins kläder, skinnbyxor och svart topp, och pekar på hur ”happy and healthy” hon ser ut. I kommentarsfältet spekulerar man fritt kring om skådespelaren och svenskan kanske väntar sitt tredje barn tillsammans.

Anna Eberstein, som är från Västernorrländska Sundsvall, och Hugh Grant möttes på en fest där Anna pitchade en filmidé för honom, de bor tillsammans i Notting Hill i London och har även ett sommarhus i Torekov i Sverige.

Läs mer:

Gulligaste paren på Golden Globe – se alla bilder

Röda mattan: De bästa looksen från Golden Globe 2018

Foto: IBL