Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Höstens mysigaste nya tv-serier 2023

25 sep, 2023 
AvLouise Berglund
Sex Education på Netflix
Foto: Netflix
Krim och spänning i all ära. Men ibland vill man bara ha en tv-serie utan mysterier och mycket action. Här är fyra mysiga nya tv-serier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 utvalda tv- och realityserier att se hösten 2023Brand logo
5 utvalda tv- och realityserier att se hösten 2023

Hösten är tv-seriernas bästa tid. Många av de senaste seriesläppen har varit på temat krim och action. Och även om det kan vara både spännande och fängslande kan jag själv känna att jag behöver en paus från actionscener och puls. Mindre spänning och mer mys helt enkelt.

För alla som känner att de behöver en mysig start på hösten har jag samlat fyra nya tv-serier där fokus inte ligger på ett kriminalfall som ska lösas.

Här är höstens mysigaste nya tv-serier:

Sex education säsong 4 – Netflix

Sex education säsong 4 på Netflix
Foto: Netflix

Äntligen en ny säsong av Sex education! Otis och hans klasskompisar har börjat på college och den nya skolan visar sig ha nya utmaningar. Det finns nämligen en konkurrerande sexterapeut i skolans lokaler. Den kaxiga O. Frågan är hur Otis ska lyckas driva sin verksamhet samtidigt som han kämpar med sin och Maeves distansrelation. Eric får ta större plats i denna säsong och vi får följa hans resa som queer inom kyrkan, vilket visar sig inte vara helt enkelt att navigera. Vi får även se mer av Adam och hans nya karriärval som hästskötare. Dessutom möter vi flera nya karaktärer!

Annons

Säsong 4 av Sex Education har premiär på Netflix den 21 september.

Älskade vän – SVT

Älskade vän på SVT
Foto: SVT/Loa Bie

SVT Edit släpper en ny programserie som fått titeln Älskade vän. I varje avsnitt möts två bästa vänner för att prata vänskap. Det blir både hyllningssamtal och djupare diskussioner. I avsnitten möts bland annat influencervännerna Alice Stenlöf och Ida-Louise Loebbert, skådisarna Evin Ahmad och Alba August, artisterna Sabina Ddumba och Janice Kavande samt eventsystrarna Roshi och Sharareh Hoss.

Annons

Älskade vän har premiär på SVT Play den 25 september.

Irresistible – Disney+

Irresistible på Disney+
Foto: Disney+

Har jag stavat titeln fel, kanske någon tänker nu. Svaret är nej. Irresistible är på franska och är en ny originalserie på Disney+. Den är klassad som en romantisk dramakomedi och kretsar kring den framgångsrika poddaren Adele som blir kär i matematikern Arthur. Problemet är att hon blir yr så fort de är nära varandra. Det visar sig att hon lider av diagnosen brustet hjärta efter en tidigare relation och planerar nu att hålla sig borta från Arthur. Han råkar dock, som av en händelse, forska kring hur matematik kan tillämpas på kärlek.

Annons

Irresistible har premiär på Disney+ den 20 september.

Starstruck säsong 3 – HBO Max

Starstruck säsong 3 på HBO Max
Foto: HBO Max

Det har gått två år sedan Jessies uppbrott med filmstjärnan Tom. Plötsligt är han förlovad och de måste gå på samma bröllop. Men där möter hon oväntat någon ny. Samtidigt är hon stressad över att det enda exakt alla andra verkar göra är att förlova sig och gifta sig. Vill hon egentligen ha tillbaka Tom? Eller ska hon våga satsa på någon annan? Och vad är det med kvinnan som pratar som en Disneyskurk? Alla dessa frågor får förhoppningsvis svar under den nya säsongen.

Annons

Säsong tre av Starstruck har premiär på HBO den 23 september.

Min rutin #14 – Frida FahrmanBrand logo
Min rutin #14 – Frida Fahrman
Annons