Hör låten som gjorde att Max Martin och Shellback kammade hem en Grammy

13 feb, 2017 
AvJohanna Lejon
Det var inte bara utlädska artister som prisades på nattens Grammygala. Två svenskar lyckades också kamma hem en utmärkelse.
Annons

I natt prisades svenskarna Max Martin och Shellback i USA. Under Grammygalan tilldelades de priset för Bästa låt för visuell media. Låten som vann är Justin Timberlakes Can’t stop the feeling, som under 2016 har hörts i den animerade filmen Trolls.

max-martin-shellback-justin-timberlake-grammys

I och med vinsten besegrade Martin ”Max Martin” Sandberg och Karl Johan Schuster, Shellback, både popstjärnan Sia och sig själva, duon ligger nämligen bakom Pink-låten Just like fire som också var nominerad i samma kategori som Justins stora hit.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Men Max Martin och Shellback har fler anledningar att vara stolta. Duon har även haft ett finger med i spelet på albumet som blev Årets album, Adeles 25.

Foto Stella Pictures

Annons