Hör första klippet av Emma Watson när hon sjunger i Skönheten & Odjuret

02 jan, 2017 
Hennes röst är så vacker! Vi längtar redan till biopremiären.
Annons

Emma Watson spelar rollen som Belle i nyinspelningen av klassikern Skönheten och odjuret som har biopremiär den 17 mars 2017. Tidigare i höst släpptes den vackra trailern för filmen, men i den fick vi inte höra hur Emma Watsons hittills okända sångröst låter.

Nu har ett kort klipp av sången ”Something There” släppts, men i en något udda form. Fans publicerade klippet på sociala medier efter att de köpt den officiella dockan föreställandes Belle från den kommande filmen – och dockan sjunger.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

En av filmens producenter, Jack Morrissey, lade upp ett av alla fans klipp på sin egen Instagram och bekräftade att det är Emma Watsons vackra röst som hörs ur dockan.

Hör det korta klippet och lyssna på originalet nedan:

https://www.instagram.com/p/BOoqTE6Aq1P/

Annons
Innehåller annonslänkar