Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Hollywoodstjärnor då och nu – så såg de ut som tonåringar

21 apr, 2020 
Även Hollywoodstjärnorna har varit små en gång i tiden. Vi har letat i arkiven och hittat bilder på flera av dem som tonåringar – och det är en riktig sötchock!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Videon kunde inte hittas

Många av oss har en del pinsamma bilder från tonårstiden där hemma, foton som vi helst vill glömma på grund av olika anledningar. Kanske är det skolfotot med den där luggen som din bästis klippte på dig med en kökssax, kanske är det ett foto där dina första försök till en sminkning förevigats. Och vem minns inte bilderna där du undrar hur dina föräldrar kunde låta dig gå ut ur huset så där?

Så såg kändisarna ut som tonåringar

Tro det eller ej, men pinsamma bilder från tonåren finns det gott om även bland Hollywoodkändisarna. Vi ska inte sticka under stolen med att många av dem dock är otroligt söta som tonåringar. Här kommer en bildkavalkad på Hollywoodkändisarna som tonåringar:

Taylor Swift

Året var 2006 och en 16-årig Taylor Swift gick på country-gala i stort, lockigt hår och med ett leende på läpparna. Så söt!

Annons

Selena Gomez

Selena Gomez gillade rosa redan som 15-åring. Hon är lika bedårande i färgen då som nu.

Vi kan inte låta bli att slänga in den här bilden på Taylor Swift och Selena Gomez ihop från år 2008.

Annons

Demi Lovato

Demo Lovato slog igenom som Disneystjärna redan som 10-åring. På bilden till vänster här ovan har hon hunnit bli 15 år och är redan van vid röda mattor och premiärer.

En annan stor Disneystjärna på den tiden var Selena Gomez. Här fotograferades de två tonåringarna ihop på ett event.

Annons

Justin Bieber

2009 var året då alla ville ha lång lugg nedkammad i pannan. Justin Bieber var den 14-åriga popstjärnan som startade hårtrenden som slog igenom stort i hela världen. Idag verkar han fokusera mer på en annan typ av ansiktsbehåring.

Hailey Bieber

Som 15-åring hade Hailey Bieber, då Baldwin i efternamn, rosa hårband, tunnare ögonbryn och glansigare läppar. Inte kunde hon väl ana att hon redan då hade träffat sin stora kärlek.

Annons

2011 gick hon nämligen på premiären av Justin Biebers film Never say never. Där passade hon på att ta en bild ihop med stjärnan. I dag, nio år senare, är de gifta.

Nick Jonas

Det lockiga håret på 15-åriga Nick Jonas fick både killar och tjejer på fall. I dag har stjärnan från bandet Jonas Brothers hunnit bli 27 år gammal. Det lockiga håret är borta, men visst finns suget i blicken fortfarande kvar?

Annons

Och apropå blickar och Jonas Brothers – det verkar som att samtliga killar i bandet har hållit fast vid exakt samma fotomin i alla år. Allt annat verkar dock ha förändrats.

Miley Cyrus

2006 var Miley Cyrus nybliven tonåring. Hon hade precis börjat spela in Hannah Montana som gick på Disney Channel och blev en stor succé. I dag har hon hunnit bli 27 år gammal och fokuserar mer på jobbet som artist och sångerska.

Annons

Beyoncé

Det är inte mycket som skiljer bilderna på Beyoncé åt, trots att det gått 20 år mellan dem. 17-åriga Beyoncé hade på den vänstra bilden precis startat sin musikkarriär.

Killarna i One Direction

Nybildade gruppen One Direction poserade glatt framför kamerorna år 2010. Över ett decennium har gått sedan dess och vi ska kika lite närmre på hur några av dem ser ut i dag:

Annons
Harry Styles 2010
Harry Styles 2010 vs i dag.
Zayn Malik 2010
Zayn Malik 2010 vs idag.
Niall Horan 2010 och 2020
Niall Horan 2010 vs i dag.
Annons

Kylie Jenner

Kylie Jenner före och efter
Kylie Jenner 2010 vs i dag.

Kylie Jenner var visserligen ett välkänt namn redan som 13-åring på grund av familjens realityserie, men hon hade nog aldrig kunnat ana att hon skulle bli världens yngsta dollarmiljardär några år senare.

Annons
Kylie Jenner och Kendall Jenner då och nu
Kylie och Kendall Jenner 2007 vs i dag.

Systern Kendall Jenner har stått vid Kylies sida i alla år.

Rihanna

Rihanna som tonåring
Rihanna 2005 vs i dag.

Det enda som verkar skilja de här bilderna åt är leendet. Annars skiljer det inte mycket mellan Rihanna som 17-åring och Rihanna som 32-åring.

Annons

Bella och Gigi Hadid

Gigi Hadid och Bella Hadid som tonåringar
Gigi och Bella Hadid 2014 vs i dag.

Visst är det lite gulligt att systrarna Hadid står på nästan exakt samma sätt i dag som de gjorde för sex år sedan? På bilden till vänster är Bella 18 år gammal och Gigi är 19 år.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Minns du skådisarna i Mean Girls? Så ser de ut i dag

Minns du medlemmarna i A-Teens? Så lever de i dag

Då och nu: Så ser skådespelarna från Beverly Hills 90210 ut

Annons