Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

7 kändisar som lämnat Hollywood

10 maj, 2021 
Cameron Diaz Emma Watson och Sarah Michelle Gellar
Många skulle göra vad som helst för att lyckas i Hollywood – men en del skulle också göra detsamma för att slippa strålkastarljuset. Här är stjärnorna som lämnat sitt yrke. Psst... Du kommer att få en chock när du ser hur några ser ut idag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 Hollywoodstjärnor som bytt sitt efternamn – det här hette de innanBrand logo
8 Hollywoodstjärnor som bytt sitt efternamn – det här hette de innan

Undrar du också var Cameron Diaz och Emma Watson håller hus? Trots storslagna succéer på vita duken blev livet på scen för mycket. Här är exempel på Hollywoodstjärnor som valt att avsluta sin karriärer för att istället satsa på vin – och avokado!

Emma Watson

Emma Watson ung och äldre

Harry Potter-skådisen Emma Watson började sin karriär bara nio år gammal och spelade rollen Hermione Granger i tio år. Efter det har vi sett henne i bland annat Skönheten och Odjuret och nu senast i filmen Unga kvinnor. Men Emma har blivit mer och mer engagerad i politik och brinner för jämställdhetsfrågor och det ryktas om att hon har lagt skådespelaryrket på hyllan – för gott!

Annons

Cameron Diaz

Cameron Diaz i the holiday och på röda mattan

Cameron Diaz har många succéfilmer på sitt CV: Charlies änglar, The holiday och Den där Mary för att nämna några. Men numera går skådisen sällan på röda mattan och har inte synts på vita duken sedan 2014! Nu lägger istället Cameron all sin tid på dottern Raddix Madden, 1 år, som hon har tillsammans med Benji Madden. Dessutom satsar Cameron på sitt vin Avaline.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar i Buffy och vampyrerna och på röda mattan

Sarah Michelle Gellars stora roll är såklart i serien Buffy och Vampyrerna som sammanlagt fick 144 avsnitt. Men skådisen har också haft roller i Scooby Doo och The grudge. Däremot har Sarah inte synts på vita duken sedan 2015 och lever nu det ljuva familjelivet tillsammans med Freddie Prinze Jr som även han medverkade i Scooby Doo, men som också valt att avsluta skådiskarriären.

Annons

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan i mean girls och på röda mattan

Under 00-talets pumpade Lindsay Lohan ut tonårsfilmer som en efter en toppade listor världen över. Mean girls, Föräldrafällan och Freaky friday… Ja, Lindsay hann med mycket innan hon slutade skådespela. Däremot har vi inte sett henne i en film sedan 2013. Lindsay Lohan har haft problem med droger och blivit inskriven på rehab vid flera tillfällen. År 2010 blev hon också dömd till 90 dagars fängelse efter att ha brutit mot en villkorlig dom. Vad Lindsay gör idag (förutom samarbeten med olika företag) är däremot lite oklart.

Annons

Jack Gleeson

Jack Gleeson i Game of Thrones och på röda mattan

Efter Jack Gleesons medverkan i Game of Thrones valde skådespelaren att istället fokusera på studierna och öppnade senare en teater i Dublin, som lades ner 2019. Jack gjorde däremot ett kort gästspel i serien Out of her mind förra året.

Amanda Bynes

Amanda Bynes i Shes the man och profilbild

Hon har spelat mot båda Channing Tatum (i She’s the man), Emma Stone (i Easy A) och Zac Efron (i Hairspray), men har inte synts i en film på elva år. Amanda har problem med psykisk ohälsa, som gjorde att hon behövde hoppa av college, och har också sökt hjälp för drogproblem.

Annons

Tom Selleck

Tom Selleck i Magnum och på röda mattan

Efter nästan 40 år som skådespelare, valde Tom Selleck att gå i pension. Idag är han 76 år och har en avokado-odling med över 1 500 avokadoträd. Däremot är han tydligen inget fan av avokados själv…

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons